اخراج وزیر پیشین خارجه «اسرائیل» از نشست ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل

سه شنبه 6 آذر 1403
17:38
اخراج وزیر پیشین خارجه «اسرائیل» از نشست ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل در پی اعتراض تعدادی از کشورهای اسلامی و همراهی هیات‌های شرکت‌کننده در اجلاس ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل در پرتغال، وزیر پیشین خارجه رژیم صهیونیستی از محل برگزاری نشست اخراج شد.

العالم - اروپا

در پی اعتراض هماهنگ تعدادی از کشورهای اسلامی و همراهی برخی از هیات های شرکت‌ کننده در دهمین اجلاس عالیرتبه ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد که در پرتغال در حال برگزاری است، زیپی لیونی وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی که در محل برگزاری دهمین این اجلاس در شهر کشکایش مشاهده شده بود، از محل برگزاری نشست اخراج شد.

این مقام پیشین صهیونیست اجازه حضور در مراسم افتتاحیه را که در حال حاضر در این شهر پرتغال در حال برگزاری است، پیدا نکرد.

بر اساس اخبار رسیده از محل برگزاری این اجلاس، با اعتراض هماهنگ و دسته‌جمعی تعدادی از کشورهای اسلامی شرکت‌کننده در اجلاس مذکور و پس از تهدید به خروج از سالن توسط وزرای خارجه ایران، الجزایر، تونس و موریتانی، زیپی لیونی وزیر خارجه پیشین این رژیم که از سوی یکی از سازمان‌های غیردولتی به اجلاس دعوت شده و در آن حضور پیدا کرده بود، از محل اجلاس اخراج شد و اجازه حضور در مراسم افتتاحیه را پیدا نکرد.

* ممانعت از حضور لیونی در سایر پنل‌های اجلاس

این مقام سابق رژیم صهیونیستی از حضور در سایر پنل‌های اجلاس و مراسم‌های رسمی دیگر نیز منع شده است.

این نشست همزمان با بیستمین سالگرد «ائتلاف تمدن‌ها» طی روزهای ۵ تا ۷ آذرماه سال‌جاری به میزبانی پرتغال با موضوع «اتحاد برای صلح: احیای اعتماد، بازآفرینی آینده، بازتاب دو دهه گفت‌وگو به خاطر بشریت» در حال برگزاری است.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز به دعوت مشترک سازمان ملل متحد و وزیر امور خارجه پرتغال در این اجلاس حضور دارد.

کمپینی در همین خصوص برای فشار به پرتغال به منظور تحت تعقیب قرار دادن و بازداشت لیونی به عنوان جنایتکار جنگی در این خصوص تشکیل شده است.

لیونی از دید مردم فلسطین به عنوان یک جنایتکار جنگی که دستش آلوده به خون فلسطینیان است، شناخته می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم