حادثه هولناک جان باختن ۳ زن بر سر گرفتن نان در «دیرالبلح» غزه

شنبه 10 آذر 1403
10:28
حادثه هولناک جان باختن ۳ زن بر سر گرفتن نان در «دیرالبلح» غزه محاصره شدید غزه به ویژه شمال آن سبب شده است که آرد و سوخت به این منطقه نرسد و در نتیجه نانوایی‌ها بسته و این مساله شرایط هولناکی را به وجود آورده است.

العالم - فلسطین اشغالی

العربی الجدید در گزارشی آورده است: سه زن روز گذشته بر اثر ازدحام شدید مقابل نانوایی در شهر «دیرالبلح» در مرکز غزه جان باختند که این در سایه هشدار درباره کمبود شدید نان به علت تداوم محاصره و کشتار رژیم صهیونیستی رخ می‌دهد. منابع بیمارستانی از جان باختن سه زن بر اثر ازدحام خبر دادند و یک شاهد عینی زن در این باره اعلام کرد: ازدحام شدیدی مقابل نانوایی بود و ناگهان فریاد به هوا برخاست و این سه زن بر زمین افتادند و جان دادند. این سه زن فقط برای خرید نان جان خود را از دست دادند.

العربی الجدید گزارش داد: این در حالی است که سازمان برنامه غذا جهانی از بسته شدن نانوایی ها در مرکز غزه به سبب نرسیدن سوخت خبر داد و خواستار رسیدن امن کمک های بشردوستانه در غزه شد. سازمان جهانی بهداشت نیز زنگ خطر را به صدا درآورد و از کمبود شدید دارو، غذا، سوخت و سرپناه در غزه به ویژه شمال آن خبر داد و از اشغالگران خواست که اجازه ورود کمک ها و تسهیل کمک های بشردوستانه را بدهند.

این رسانه نوشت: همزمان منابع وابسته به سازمان ملل اعلام کردند که بسیاری از زنان و کودکان میان زباله ها در مناطقی از غزه به دنبال غذا می گردند. این منابع بیان کردند که دست یابی به نیاز اساسی برای زنده ماندن شرایط هولناکی را رقم زده است و سازمان ملل از زمانی که مقامات اسرائیلی اجازه عبور کاروان بشردوستانه را به شمال غزه نمی دهند نتوانسته که کمکی ارسال کند و هفتاد هزار نفر در آنجا به سر می برند. آوارگانی که در اردوگاهها به سر می برند شرایط وحشتناکی دارند و از کمبود شدید غذا رنج می برند و نیاز به ارسال کمک های زیاد است و مقامات اسرائیلی اجازه آن را نمی دهند.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است