ارتش سوریه از شهروندان خواست به اخبار کذب تروریستها توجه نکنند

شنبه 10 آذر 1403
22:39
ارتش سوریه از شهروندان خواست به اخبار کذب تروریستها توجه نکنند
ارتش و نیروهای مسلح سوریه از شهروندان خواستند به اخبار کذب و گمراه کننده‌ای به گروهک‌های تروریستی منتشر می‌کنند، توجه نکرده و اخبار را از مبادی قانونی دنبال نمایند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه شنبه شب با انتشار بیانیه‌ای، بر ضرورت مطمئن بودن از صحت اخبار تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: «در چارچوب جنگ رسانه‌ای و نشر اخبار کذب و گمراه کننده، گروهک‌های مسلح تروریستی به نشر اخبار بی پایه و اساس اقدام کرده اند. این گروهک‌ها اخباری را به فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح منتسب و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کردند.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح سوریه به وظایف خود در راه خدمت به میهن، خدمات رسانی به شهروندان و مبارزه با گروهک های تروریستی در مناطق مختلف کشور می پردازد، گفت: از شهروندان می خواهیم اخبار کذب و گمراه کننده مربوط به اوضاع میدانی و ادعاهای گروهک‌های تروریستی در خصوص اخبار مربوط به فرماندهی کل را باور نکرده و اخبار را از مجاری و کانال‌های قانونی و شبکه‌ها و سایت‌های رسمی کشور دنبال نمایند.

ارتش سوریه در ادامه خاطرنشان کرد: خبرهایی که توسط صفحات و پلتفرم‌های وابسته به گروه‌های تروریستی مسلح در مورد ورود آن‌ها به شهرهای شمال حماه، از جمله السقیلبیه، حایلین، محرده، اللطامنه، حلفایا، طيبة الإمام، معان، صوران، معر شحور و سایر شهرهای مجاور منتشر شده است، صحت ندارد.

ارتش تصریح کرد که نیروهای مسلح ما خط دفاعی تقویت شده ‌ای را سازماندهی کرده‌ اند و در بالاترین سطح آمادگی، استعداد و روحیه برای دفع هرگونه حمله احتمالی قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو