یدیعوت آحارونوت: ارتش «اسرائیل» یک منطقه حائل در غزه ایجاد کرد

سه شنبه 13 آذر 1403
08:28
یدیعوت آحارونوت: ارتش «اسرائیل» یک منطقه حائل در غزه ایجاد کرد روزنامه یدیعوت آحارونوت فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بیشتر مراحل ایجاد منطقه حائل در باریکه غزه را انجام داده و اعلام کرده است به هر کسی که وارد منطقه حائل شود شلیک می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که منطقه حائل در داخل باریکه و در عمق بین یک تا دو کیلومتر نزدیک مرز با «اسرائیل» است و ارتش نصب سیستم‌های نظارتی و تصویربرداری پیشرفته را در این منطقه حائل تکمیل کرده است.

در همین راستا ارتش اشغالگر از ساکنان خواست مناطق شهر خان‌یونس در جنوب باریکه غزه را تخلیه کنند.

پیشتر آسوشیتدپرس در اوایل فوریه اعلام کرد که تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که عملیات‌های تخریبی جدیدی توسط نیروهای اسرائیلی در عمق یک کیلومتری در حومه باریکه غزه انجام شده است. این اقدام بخشی از تلاش برای ایجاد منطقه حائل امنیتی با وجود مخالفت‌ها و هشدارهای بین المللی است.

این آژانس تصاویری منتشر کرد که بر اساس ارزیابی کارشناسی تخریب گسترده ساختمان‌ها با بولدوزر در زمین‌هایی به مساحت 6 کیلومتر مربع را در منطقه «خربه خزاعه» در شرق خان‌یونس واقع در جنوب باریکه غزه را نشان می‌داد.

بر اساس این گزارش، منطقه حائل تقریباً 60 کیلومتر مربع از کل مساحت باریکه غزه (حدود 360 کیلومتر مربع) را اشغال خواهد کرد.

کانال 12 اسرائیل نیز در اواخر ژوئن گزارش داد که ارتش «اسرائیل» قصد دارد با امتداد دادن منطقه حائل از محور مرزی فیلادلفیا به طول 14 کیلومتر، تونل‌ها را تخریب کند و آن را «حفظ دستاوردهای جنگ» توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو