گزارش العالم:

پناهگاه‌ها در حماه سوریه آماده پذیرایی آوارگان حلب + فیلم

چهارشنبه 14 آذر 1403
13:15
مقامات رسمی در استان حماه سوریه از تامین نیازها، ایجاد پناهگاه و فضای مناسب برای آوارگان سوریه که بر اثر حملات گروه های تروریستی از محل سکونتشان در استان حلب رانده و وارد حماه شده اند، خبر دادند.

العالم - سوریه

«کمال برمو» فرماندار حماه به خبرنگار العالم گفت: «برادرانی که از استان حلب به استان حماه می‌رسند، سریع پذیرش می‌شوند. ما چند پناهگاه آماده کرده‌ایم و آماده کمک فوری به آنها هستیم. اوضاع در استان حماه خوب و عبور و مرور شهروندان عادی است.»

کسانی که از حلب به حماه رفته و در مراکز پناهگاه ها ساکن شده بودند، با اشاره به احساس ترس و اضطراب در سفر طولانی و خطرناک، گفتند که با استقرار در این محل‌های امن، احساس امنیت می کنند.

آنها نگران بستگان خود در حلب هستند و توضیح دادند که ترسشان تنها با از بین رفتن تروریست‌ها در سوریه برطرف می‌شود.

آوارگان حلب اظهار امیدواری کردندکه انتظار بازگشت به خانه های شان طولانی نباشد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند