گزارش العالم از استفاده تروریست‌ ها از پهپادهای پیشرفته تحت نظارت افسران اوکراینی

چهارشنبه 14 آذر 1403
14:58
تروریست‌ها برای اولین بار از پهپادهای پیشرفته‌ تحت نظارت افسران اوکراینی در محور شمالی حماه (استان مجاور حلب)‌ استفاده کردند که ارتش سوریه به شدت با آنها مقابله کرد.

العالم - سوریه

دارین فضل خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه از واکنش شدید ارتش سوریه به تحرکات تروریست ها در محور حومه شمالی حماه خبر داد و خاطرنشان کرد: ارتش حملات پی‌درپی گروه تروریستی نظامیان تحریر الشام (النصره سابق) را دفع کرد.

در این حملات تروریست‌ها برای اولین بار از پهپادهای پیشرفتهای استفاده کردند که پرتاب آنها تحت نظارت افسران اوکراینی بود.

به گزارش خبرنگار العالم، به موازات این حملات، گروه‌های مسلح به منظور تأثیرگذاری بر روحیه غیرنظامیان و ارتش سوریه، به کارزار شایعه‌پراکنی روی آوردند.

بنابر این گزارش، ارتش سوریه همچنین در حملات خود علیه گروه های تروریستی بع پیشروی در محور حومه شمالی حماه مبادرت کرد و تعدادی از روستاهای اشغالی را پس گرفت و محدوده امنیتی اطراف شهر حماه را از 8 کیلومتر به 15 کیلومتر گسترش داد.

خبرنگار العالم در ادامه به نقل از یک منبع میدانی اعلام کرد که ارتش سوریه روستای «معر شحور»، مقر آکادمی تفنگداران دریایی و لشکر 25 را بازپس گرفت.

بنابر این گزارش، به دنبال پیشروی ارتش سوریه در این محورها، کاروان‌های گروه‌های مسلح به ناچار به سمت محور ادلب و حومه حماه عقب‌نشینی کردند.

به گزارش خبرنگار العالم، بر اثر حملات هوایی شدید نیروهای مشترک سوریه و روسیه نیز شمار زیادی از تروریست ها کشته و مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار بارندگی سیل آسا در سواحل شمالی و جنوب کشور/کاهش دما در شمال‌غرب


حمایت مقاومت عراق از عملیات‌های یمن علیه سعودی


روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند