ارتش سوریه برخی مناطق در شمال و شمال غرب حماه را بازپس گرفت

جمعه 16 آذر 1403
00:13
ارتش سوریه برخی مناطق در شمال و شمال غرب حماه را بازپس گرفت ارتش سوریه تیپ ۸۷ نیروهای ویژه، فرودگاه نظامی حماه و کوه زین العابدین در شمال و شمال غرب این شهر را بازپس گرفته است.

العالم-سوریه

این موفقیت درحالی رقم خورده که پیش از این گروه های تروریستی مدعی شده بودند که کوه زین العابدین و فرودگاه نظامی حماه را پاکسازی کرده اند.

در همین راستا، ژنرال العماد عباس وزیر دفاع سوریه پنجشنبه شب در بیانیه‌ای تصریح کرد:ما به مردم عزیز سوریه توصیه می‌کنیم صبر و پایداری خود را حفظ کنند و اطمینان داشته باشند که در بازگرداندن امنیت به مناطقی که توسط تروریست‌ها اشغال شده است، کوتاهی نخواهیم کرد.

وی در پایان گفت: سوریه با اتکا به ارتش، مردم، رهبری و پشتیبانی متحدان و دوستان خود قادر به عبور از چالش‌های کنونی در میدان جنگ است.

0% ...

آخرین اخبار

غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است


هیچ کس از حملات رژیم صهیونیستی در امان نیست؛ وداع غزه با دو شهید مسیحی خود


سخنگوی دولت یمن از آزادسازی بخش‌های وسیعی از تعز خبر داد


انصارالله: شهر تعز در حکم یک منطقه آزادشده است


روایتی تازه از ایران در قاب «سرو بلند»


تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی