همبستگی مردم پاکستان با فلسطین در اجتماع بزرگ «مرگ بر اسرائیل»

يکشنبه 18 آذر 1403
21:32
همبستگی مردم پاکستان با فلسطین در اجتماع بزرگ «مرگ بر اسرائیل»
اجتماع بزرگ «مرگ بر اسرائیل» با حضور هزاران نفر از طرفداران ملت فلسطین در شهر پیشاور پاکستان برگزار و شرکت کنندگان جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش از جمله آمریکا علیه مردم غزه را محکوم کردند.

العالم - آسیا

گردهمایی بزرگ حامیان فلسطین با عنوان «کنفرانس مرگ بر اسرائیل» به اهتمام حزب جمعیت علمای اسلام امروز در شهر پیشاور مرکز ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان برگزار شد.

سخنرانان همدستی آمریکا و متحدانش با اسرائیل در قتل عام فلسطینیان را محکوم و خواستار گام‌های جدی تر دولت پاکستان در حمایت از غزه و کمک به فلسطینیان برای دستیابی به حق مشروع آزادی و تشکیل یک کشور مستقل شدند.

شخصیت‌های پاکستانی، موجودیت اسرائیل را نامشروع و یک رژیم جعلی دانسته و عناصری که در داخل و خارج، سخن از سازش با صهیونیست‌ها را به میان می آورند، به شدت محکوم کردند.

مولانا فضل الرحمان رهبر جمعیت علمای اسلام با تمجید از مواضع قوی مردم پاکستان در حمایت از فلسطین و برائت از اسرائیل گفت که ما همیشه در کنار فلسطین و رزمندگان حماس ایستاده و به حمایت های خود ادامه خواهیم داد.

وی اظهار داشت که سلطه بر سرزمین‌های اسلامی، توطئه قدیمی نظام استکبار جهانی و در راس آن اسرائیل و آمریکا است لذا ما از حاکمان کشورهای اسلامی خواستار رویکرد صادقانه در حمایت از فلسطین هستیم.

مولانا فضل الرحمان با اشاره به تحولات داخلی پاکستان، به انتقاد از دولت در رسیدگی به مشکلات اقتصادی و عدم تصویب قوانینی همچون لایحه مدارس دینی پرداخت و گفت: دولتمردان پاکستانی در صورت کارشکنی در تصویب لایحه مدارس دینی با تظاهرات بزرگ حزب جمعیت علمای اسلام مواجه خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان