برافراشته شدن پرچم جدید بر فراز سفارت سوریه در مسکو

دوشنبه 19 آذر 1403
14:52
پرچم مخالفان مسلح سوری روز دوشنبه در پی سقوط حکومت بشار اسد در سفارت سوریه در مسکو برافراشته شد.

العالم - سوریه

به گزارش ریانووستی، این اقدام در حالی صورت گرفت که پرچم قرمز-سفید-سیاه سوریه با دو ستاره، شامگاه یکشنبه از سفارت این کشور در مسکو پایین کشیده شد.
بنا بر این گزارش، پرچم سبز، سفید و سیاه با سه ستاره مورد استفاده مخالفان مسلح سوری روز دوشنبه روی میله پرچم این سفارت قرار گرفت.
مخالفان مسلح سوری صبح روز یکشنبه از کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه خبر دادند.
شبکه المیادین به نقل از رویترز گزارش داد: گروه های مسلح بدون وجود هیچ نشانه ای از ارتش سوریه وارد دمشق شدند.
از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافط اسد شد،‌ حالا ۵۴ سال گذشته است. در این مدت سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروه‌های مسلح بوده است.بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهور سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با تهدید گروهای مسلح مواجه شده بود.در آخر نیز یکی از همین گروهای مسلح به اسم هیئت تحریر الشام توانست حکومت خاندان اسد را به پایان برساند.
بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانواده اش پس از خروج از سوریه، هم اینک در مسکو حضور دارند و روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است‌.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد