نگرانی سازمان ملل از کمبود مواد غذایی در شهرهای سوریه/ صدها غیرنظامی در دو هفته گذشته در سوریه کشته و زخمی شدند

چهارشنبه 21 آذر 1403
10:41
نگرانی سازمان ملل از کمبود مواد غذایی در شهرهای سوریه/ صدها غیرنظامی در دو هفته گذشته در سوریه کشته و زخمی شدند دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که صدها غیرنظامی، که بیشتر آنان  زنان و کودکان هستند، در دو هفته گذشته در سوریه کشته و زخمی شده اند و بیمارستان ها مملو از زخمی ها شده است.

العالم- سوريه

بنابر این گزارش، در این بیانیه آمده است: «غیر نظامیان پس از دو هفته درگیری متحمل خسارات سنگینی شده اند که صدها کشته و زخمی برجای گذاشت که شمار زیادی از آنان زنان و کودکان هستند.

در ادامه این بیانیه آمده است: تنها در شمال غرب سوریه، حداقل 75 غیرنظامی، از جمله 28 کودک و 11 زن، در درگیری های بین 26 نوامبر تا 8 دسامبر کشته و حداقل 282 نفر دیگر زخمی شدند که 106 کودک و 56 زن نیز در میان آنان بودند.

این بیانیه تاکید کرد سازمان ملل در هر جایی که شرایط امنیتی اجازه دهد به فعالیت های خود در سوریه ادامه می دهد، اما منع آمد و شد در برخی شهرها مانع از ارسال کمک ها می شود.

این بیانیه می افزاید که شهرهای دمشق، حماه و دیرالزور از کمبود مواد غذایی رنج می برند و قیمت نان طی دو هفته در حلب و ادلب 900 درصد افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز