گزارش العالم از نوآوری های تکنولوژیک ایران +ویدیو

يکشنبه 25 آذر 1403
21:08
پایتخت ایران امروز (یکشنبه) میزبان دوازدهمین نمایشگاه با عنوان "ساخت ایران" بود تا خلاقیت جوانان این مرزو بوم را در زمینه فناوری‌های پیشرفته در معرض نمایش بگذارد و در این رهگذر بر حمایت از صنعت ملی و گسترش افق همکاری‌های بین‌المللی دراین زمینه تاکید کند.

العالم - ایران

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، نمایشگاه "ساخت ایران"، در دوازدهمین دوره فعالیت خود در تهران،با تاکید بر شعار "فناوری و دانش کلید آینده"، محلی برای تلاقی خلاقیت با نوآوری و با حضور دویست وهفتاد و هشت شرکت دانش بنیان و فناوری تخصصی در امر تجهیزات آزمایشگاهی، مواد و دستگاه‌های آزمایش پیشرفته برگزار شد.

یکی از شرکت کنندگان در این نمایشگاه به خبرنگار العالم گفت: "ما تنها تولید کننده دستگاه های سیستم نورونویگیشن یا "رهیابی عصبی به هدف جلوگیری از آسیب دیدن ساختارهای حیاتی در عملکرد آسیب‌شناسی‌های مغزی در ایران هستیم و موفق شده ایم دستگاه های خود را در 170 بیمارستان نصب کنیم و بیش از 150 جراح از آنها در زمینه جراحی مغز و اعصاب استفاده می کنند و حدود 13 سال است که این دستگاه را تولید کرده و تاکنون بیش از 8000 عمل جراحی با استفاده از آن انجام شده است.

یکی دیگر از شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه اظهار داشت "ما دستگاه‌های میکروسکوپی بسیار قدرتمندی تولید می‌کنیم که توانایی بزرگ‌نمایی آن‌ها بیش از 500000 برابر است، یعنی می‌توانیم مدرن‌ترین میکروسکوپ‌های دنیا را بسازیم.. این دستگاه ها تنها در ژاپن و آمریکا ساخته شده اند که ایران سومین کشور تولید کننده T.M می باشد.

بنابر این گزارش، "این نمایشگاه 14 بخش حیاتی از جمله پزشکی، نانوتکنولوژی، نفت، گاز، الکترونیک، کشاورزی و محیط زیست را پوشش می دهد و با هدف حمایت از تولید داخلی و ارتقای توانمندی های علمی و صنعتی، در زمانی که ایران مسیر خود را به سوی خودکفایی و پیشتازی در امر فناوری ادامه می دهد، برگزار شده و بیش از 10 هزار محصول فناورانه در آن به نمایش گذاشته شده که نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است".

یکی از شرکت کنندگان در این نمایشگاه به خبرنگار العالم گفت: "ما در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات جامع بیمارستانی فعالیت می کنیم و خدمات خود را در سراسر کشور و کشورهای همسایه ارائه می کنیم و از صفر تا 100، تولید کننده محصولات برند و متمایز هستیم و محصولات خود را به سلطان نشین عمان، افغانستان و عراق صادر نیز کرده ایم".

بنابر این گزارش، " این نمایشگاه همچنین میزبان هیئت‌هایی از 8 کشور جهان است و کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حاشیه این نمایشگاه با موضوع استراتژی‌های توسعه کسب‌ و کار و برندسازی برای بازاریابی بین‌المللی برگزار می‌کند.

این نمایشگاه چشم انداز موفقی از کشور ایران و جوانان آن در دستیابی به یک رنسانس صنعتی با اتکال به دانش و نوآوری ارائه می نماید که با گام‌های مطمئن به سوی آینده‌ درخشان صنعتی، گام بر می دارد و با خلاقیت جوانان در زمینه‌های فناوری و آزمایش‌های پیشرفته می‌درخشد تا موقعیت خود را در حمایت از تولید بومی و تقویت مشارکت‌های بین‌المللی تثبیت کند.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سردار مجید موسوی از حضور ۱۰۰ روزه مردم در خیابان‌ها+فیلم


بازتاب گسترده عملیات «نصر» در رسانه‌های آسیا؛ تمرکز بر پاسخ قاطع ایران به تجاوزات اسرائیل


سخنگوی سپاه: آسمان صهیونیست‌ها در اختیار ماست


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: اهداف حساس دشمن اسرائیلی هدف قرار گرفت/ ممنوعیت کامل دریانوردی دشمن در دریای سرخ


رایزنی‌های دیپلماتیک عراقچی در پی پاسخ به نقض مکرر آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها


 اطلاعیه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در باره حمله دشمن آمریکایی صهیونی


فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!