تصاویر ماهواره ای از برچیدن تجهیزات و سامانه‌های روسی در پایگاه «حمیمیم» سوریه

چهارشنبه 28 آذر 1403
18:56
تصاویر ماهواره ای از برچیدن تجهیزات و سامانه‌های روسی در پایگاه «حمیمیم» سوریه تصاویر ماهواره‌ای منتشر کرد که به گفته آن‌ها نشان می‌دهد نیروهای روسی در حال برچیدن بخش‌هایی از سامانه پدافند هوایی «اس-400» در پایگاه هوایی «حمیمیم» در استان لاذقیه واقع در شمال غرب سوریه هستند تا برای انتقال آن‌ها آماده شوند.

العالم - سوریه

به گفته شرکت آمریکایی «مکسار»، تصاویر ماهواره‌ای نشان دهنده اقدام روسیه برای ترک پایگاه‌های نظامی خود در سوریه است.

این شرکت افزود: این تصاویر همزمان با برچیده شدن بخش هایی از سامانه پدافند هوایی اس-400، حضور دو فروند هواپیمای باری نظامی AN-124 در پایگاه هوایی حمیمیم را نشان می‌دهد که دماغه‌های دو هواپیما جهت آماده‌سازی برای بارگیری محموله بالا رفته است.

روز دوشنبه، ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که تصمیم نهایی در مورد وضعیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه وجود ندارد.

پایگاه حمیمیم که سربازان روسی در آن مستقر هستند دارای باند هواپیما، سیستم‌های دفاع هوایی و تجهیزات نظامی مهم است.

گروه های مسلح روسیه روز یکشنبه 18 آ‌ذر ( 8 دسامبر) کنترل پایتخت، دمشق را به دست گرفتند و قبل از آن کنترل شهرهای دیگر را به دست گرفته بودند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت