تصاویر ماهواره ای از برچیدن تجهیزات و سامانه‌های روسی در پایگاه «حمیمیم» سوریه

چهارشنبه 28 آذر 1403
18:56
تصاویر ماهواره ای از برچیدن تجهیزات و سامانه‌های روسی در پایگاه «حمیمیم» سوریه تصاویر ماهواره‌ای منتشر کرد که به گفته آن‌ها نشان می‌دهد نیروهای روسی در حال برچیدن بخش‌هایی از سامانه پدافند هوایی «اس-400» در پایگاه هوایی «حمیمیم» در استان لاذقیه واقع در شمال غرب سوریه هستند تا برای انتقال آن‌ها آماده شوند.

العالم - سوریه

به گفته شرکت آمریکایی «مکسار»، تصاویر ماهواره‌ای نشان دهنده اقدام روسیه برای ترک پایگاه‌های نظامی خود در سوریه است.

این شرکت افزود: این تصاویر همزمان با برچیده شدن بخش هایی از سامانه پدافند هوایی اس-400، حضور دو فروند هواپیمای باری نظامی AN-124 در پایگاه هوایی حمیمیم را نشان می‌دهد که دماغه‌های دو هواپیما جهت آماده‌سازی برای بارگیری محموله بالا رفته است.

روز دوشنبه، ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که تصمیم نهایی در مورد وضعیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه وجود ندارد.

پایگاه حمیمیم که سربازان روسی در آن مستقر هستند دارای باند هواپیما، سیستم‌های دفاع هوایی و تجهیزات نظامی مهم است.

گروه های مسلح روسیه روز یکشنبه 18 آ‌ذر ( 8 دسامبر) کنترل پایتخت، دمشق را به دست گرفتند و قبل از آن کنترل شهرهای دیگر را به دست گرفته بودند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی