ویدئوگرافیک|نتانیاهو بالای کوه «جبل الشیخ» سوریه؛ جولانی غرق در سراب قدرت!+ زیرنویس فارسی

چهارشنبه 28 آذر 1403
20:03
ارتش رژیم اشغالگر در پی حملات شدیدی که موجب از بین رفتن توان نظامی و زیرساختی سوریه شد، با نفوذ زمینی به جنوب سوریه تا حدود ۲۵ کیلومتری دمشق، پایتخت سوریه رسید.

العالم - سوریه

علیرغم تخریب سیستماتیک توانایی‌های نظامی و ساختاری و اشغال مناطق وسیعی از خاک سوریه توسط رژیم اشغالگر، به دستور بنیامین نتانیاهو، حاکمان جدید سوریه همچنان می‌گویند: «ما قصد درگیری با «اسرائیل» را نداریم!»

با وجود تمام حمله‌های تجاوزکارانه، تهاجم‌ها و عملیاتهای اشغالگری، رهبران جدید سوریه همچنان تاکید می‌کنند که خواهان جنگ یا خصومت با هیچکس نیستند.

آنچه عجیب است سکوت مطلق بین المللی در قبال نقض آشکار قوانین بین المللی توسط رژیم اشغالگر «اسرائیل» و تجاوزگری به خاک کشورهای همسایه با حمایت گسترده آمریکاست؛ گویی این رژیم فراتر از قوانین بین المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد