عراقچی: «بشار اسد» از شنیدن توصیه‌های ما امتناع کرد/ در خصوص تحرک معارضین در «ادلب» هشدار داده بودیم

شنبه 1 دی 1403
07:45
عراقچی: «بشار اسد» از شنیدن توصیه‌های ما امتناع کرد/ در خصوص تحرک معارضین در «ادلب» هشدار داده بودیم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما به بشار اسد توصیه های زیادی کردیم و او از شنیدن آن ها امتناع کرد، ما در خصوص تحرک معارضین در ادلب به او هشدار دادیم و دولت سوریه تصمیمات مستقل گرفت.

العالم - ایران

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به مصر جهت شرکت در اجلاس «دی ۸» با شبکه «الغد»مصاحبه کرد و به سوالات خبرنگار این رسانه در مورد تحولات اخیر در منطقه و هم چنین روابط ایران و مصر پاسخ گفت .

برخی از محورهای مطرح شده از سوی وزیر خارجه در این مصاحبه به نقل از کانال تلگرامی سید عباس عراقچی به شرح زیر است:

تحولات سوریه از دو زاویه قابل بررسی است. یک زاویه همان پروژه بزرگ امریکا و رژیم اسراییل برای منطقه است و هر که غیر از این فکر کند دچار اشتباه شده است.

پروژه امریکایی-اسراییلی تضعیف همه کشورهای منطقه است که تلاشی برای از بین بردن هرگونه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است.

هیچ تماسی با بشار اسد برای خروج از سوریه وجود نداشت.

محور مقاومت حملات عظیم و سختی را علیه رژیم اسرائیل صورت داد.

زاویه دوم در تحولات سوریه، تعامل حکومت سوریه با مردم خودش و معارضین است .

جمهوری اسلامی ایران به درخواست دولت سوریه و با هدف مبارزه با تروریست در این کشور حضور داشت و هرگز در ارتباط و تعامل دولت با مردم و معارضین دخالت نکرد .

ما به بشار اسد توصیه های زیادی کردیم و او از شنیدن آن ها امتناع کرد، ما در خصوص تحرک معارضین در ادلب به او هشدار دادیم و دولت سوریه تصمیمات مستقل گرفت.

دو کشور ایران و مصر دارای روابط تاریخی هستند که شاهد قدردانی مشترک از تلاش‌های یکدیگر در موضوعات مختلف منطقه‌ای هستند و همچنین ما از این تلاش های بزرگ مصر برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه حمایت می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود