خبر فوری:

رای‌الیوم بررسی کرد؛

سرمستی تل‌آویو و غرب از اقدامات «محمود عباس» علیه مقاومت در کرانه‌باختری

شنبه 1 دی 1403
13:36
سرمستی تل‌آویو و غرب از اقدامات «محمود عباس» علیه مقاومت در کرانه‌باختری روزنامه رای الیوم نوشت: محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی از اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطین علیه مقاومت در نوار غزه بسیار خرسند هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

رای‌الیوم با اشاره به اقدامات سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین علیه مقاومت در کرانه باختری خاطرنشان کرد که محافل امنیتی و نظامی اشغالگران از این اقدامات سرمست هستند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» هم به نقل از منابع آگاه در ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم دستور تقویت هماهنگی امنیتی ارتش با سرویس های امنیتی «محمود عباس» (رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین) در رام الله را داده است.

این رسانه از تقویت توان نظامی نیروهای عباس از حیث مهمات و تجهیزات نظامی برای مقابله با مقاومت فلسطین خبر داد.

این منابع اعلام کردند که هماهنگی امنیتی میان طرفین به شدت افزایش خواهد یافت و مادامی که خطری برای ارتش و شهرک نشینان در کرانه باختری وجود داشته باشد، نهادهای تشکیلات خودگردان فلسطین تقویت خواهند شد.

در همین حال، «باراک راوید» تحلیلگر رسانه صهیونیستی «واللا» گفت: برخی از فرماندهان نهادهای امنیتی فلسطینی با اقدامات گسترده علیه «جنین» مخالفت ورزیده اند؛ اما محمود عباس آنها را تهدید به برکناری کرده زیرا شکست در برابر ۵۰ فرد مسلح در جنین را به مثابه آغاز کودتا علیه خود می داند.

وی افزود: نگرانی اسرائیل از فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین نیست، بلکه از عملیات گروه هایی است که چنانچه بر قدرت مسلط شوند، تبعات خطرناکی به همراه خواهند داشت.

راوید ادامه داد: این اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطین جدا از تحولات منطقه ای و سقوط سریع نظام بشار اسد در سوریه نیست، زیرا از اوضاع این تشکیلات و نظام اسد بسیار شبیه هم است.

این تحلیلگر اضافه کرد: تشکیلات خودگردان فلسطین بیش از سه دهه است که بدون انتخابات قدرت را در دست دارد و فلسطینیان آن را فاسد و فاقد مشروعیت می دانند و نسل جوان فلسطینی به آنها به عنوان ملی گرا نگاه نمی کند.

این کارشناس صهیونیست گفت: اینکه اسرائیل کمک به تشکیلات خودگردان فلسطین در اقدامات علیه جنین را تکذیب می کند، زیاد دوام نخواهد داشت، زیرا این عملیات تا حدود زیادی میان طرفین هماهنگ شده است. از سویی آمریکایی ها در بطن ماجرا هستند.

به گزارش ایرنا، منابع خبری پیشتر از درگیری های شدید میان مبارزان فلسطینی و نیروهای اشغالگر در مناطق مختلف کرانه باختری و نوار غزه خبر دادند.

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نیز نوشت که ارتش اشغالگر و دستگاه امنیت داخلی رژیم اسرائیل (شاباک) سه شنبه شب عملیات گسترده ای را در کرانه باختری انجام دادند.

این در حالی است که درگیری ها و بازداشت شهروندان فلسطینی در الخلیل، نابلس رام الله گسترده بوده و همچنان ادامه دارد.

در همین حال، کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ارائه سلاح و مهمات به سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین موافقت کرد.

کابینه رژیم اسرائیل به تشکیلات خودگردان فلسطین اجازه داد تا سلاح و مهمات مورد نیاز خود را میان شهرهایی مانند رام الله، جنین و نابلس جابجا کند.

بنا بر اعلام رسانه‌های رژیم صهیونیستی، این تصمیم به تشکیلات خودگردان فلسطین اجازه مقابله بهتر با گروه‌های مقاومت وابسته به جنبش حماس و جهاد اسلامی را می‌دهد.

این درخواست توسط دولت آمریکا به کابینه رژیم صهیونیستی ارائه شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع