پزشکیان به مسکو سفر می‌کند

پنج‌شنبه 6 دی 1403
22:06
پزشکیان به مسکو سفر می‌کند سفیر ایران در روسیه با اشاره به آمادگی تهران و مسکو برای امضای سند جامع همکاری‌ها اعلام کرد: رئیس جمهور به همین منظور ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ (۱۷ ژانویه ۲۰۲۵) به مسکو سفر می‌کند.

العالم - ایران

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در جمع دانشجویان ایرانی و مدیران دانشگاه علوم پزشکی «مچنیکوف» سن‌پترزبورگ افزود: در این سفر توافقنامه همکاری دو کشور به امضای پزشکیان و ولادیمیر پوتین می‌رسد.

جلالی که برای شرکت در اجلاس شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا به سن‌پترزبورگ سفر کرده است، در این نشست که با هدف بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های روسیه برگزار شد، بیان کرد.

سفیر ایران در این نشست، کریدور شمال - جنوب را از دیگر طرح‌های اقتصادی دو کشور خواند و گفت: دوشنبه گذشته، دو معاون نخست وزیر روسیه برای رایزنی درباره این طرح به تهران سفر کردند و با رئیس‌جمهور و دیگر مقامات کشورمان در این زمینه گفتگو و تبادل نظر کردند.

سفیر کشورمان در مسکو با بیان اینکه طرح انتقال گاز روسیه به ایران از دیگر طرح‌های مهم اقتصادی دو کشور است، ابراز امیدواری کرد که به زودی این طرح به سرانجام برسد.

جلالی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سن‌پترزبورگ با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت به نمایندگی از کشورمان، اعطای وضعیت عضویت ناظر به ایران را گامی در راستای توسعه مبادلات تجاری با کشورهای عضو عنوان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره برخی از اشتراکات فرهنگی کمتر شناخته دو کشور از جمله در اوستیای شمالی، داغستان، آستراخان و دیگر مناطق روسیه، خاطرنشان کرد: روابط ایران و روسیه رو به توسعه است و دو کشور اشتراکات فرهنگی زیادی دارند و در این بستر مشترک، دانشجویان ایرانی حلقه وصل و سفرای روابط دو کشور هستند.

وی ماندگارترین و اثرگذارترین روابط دوجانبه را، ارتباطات مردمی خواند و با تاکید بر ضروت فعال شدن تاجران ایرانی در روسیه گفت: حضور تجار ایرانی و بخش خصوصی در روسیه به پیشبرد روابط اقتصادی دو کشور کمک شایانی خواهد کرد.

در این دیدار هادی گودرزی رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، توضیحاتی را در خصوص مدیران دانشگاه‌های مچنیکوف و پائلوف دانشگاه گزارشی درباره تعداد دانشجویان ایرانی، وضعیت تحصیلی و مسائل و مشکلات دانشجویان ارائه کردند. در این نشست همچنین راهکارهایی برای بهبود شرایط تحصیلی و رفع مشکلات دانشجویان ایرانی مطرح شد.

نمایندگان دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های روسیه نیز ضمن بیان برخی مشکلات تحصیل در روسیه، از جمله مورد تایید قرار نداشتن برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی روسیه از سوی وزارت بهداشت ایران، مشکلات مربوط به روادید و دعوتنامه دانشجویی، راه‌اندازی کورس دندانپزشکی به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های پزشکی و دندانپزشکی سن پترزبورگ و نیز تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان ایرانی را بیان کردند که سفیر و رایزن علمی کشورمان به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ دادند.

در این مراسم همچنین سفیر و رایزن علمی کشورمان از بازیکنان تیم فوتسال دانشجویی ایران که قهرمان مسابقات دانشجویی تیم فوتسال دانشجویی سن پترزبورگ شدند، تقدیر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات


عراقچی به همتای هندی: ناامنی کشتیرانی در خلیج فارس نتیجه اقدامات آمریکا است


پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم


کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست