گزارش العالم از موج آوارگان سوری به سوی مزرهای لبنان

شنبه 8 دی 1403
19:41
تشدید اقدامات انتقام جویانه و آزار و اذیت شهروندان از سوی برخی گروه های مسلح در سوریه، مرزهای لبنان را با موج گسترده مهاجرت سوری ها مواجه کرده است.

العالم-سوریه

حسین عزالدین خبرنگار شبکه خبری العالم در لبنان گزارش داد: از زمان سقوط حکومت بشار اسد، مرزهای لبنان با سوریه شاهد موج گسترده مهاجرت سوری ها است زیرا اقدامات انتقام جویانه و آزار و اذیت شهروندان از سوی برخی گروه های مسلح در این کشور شدت یافته است، این درحالی است که تاکنون هیچ چشم انداز سیاسی روشنی برای آینده سوریه ترسیم نشده است.

بنابر این گزارش، تحولات سوریه ده ها هزار سوری بویژه از اهالی شهرک های نبل و الزهرا و منطقه سیده زینب سلام الله علیها را وادار کرده است وطن خود را ترک و راهی مرزهای لبنان شوند.

این گزارش می افزاید: حدود 91 تا 120 هزار آواره سوری تاکنون وارد بقاع و بیروت شده اند و پیش از این نیز بیش از یک ملیون و چهارصد هزار آواره سوری در لبنان مستقر بودند که بعد از سقوط حکومت بشار اسد هم به وطن خود بازنگشته اند که این مساله فشار مضاعفی به اقتصاد بحران زده لبنان وارد می کند.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد