هیات اوکراینی عازم دمشق شد

دوشنبه 10 دی 1403
14:25
هیات اوکراینی عازم دمشق شد منابع خبری از سفر هیات اوکراینی به دمشق و دیدار با احمد الشرع معروف به ابومحمد الجولانی فرمانده گروه معارض مسلح هیات تحریر الشام و فرمانده اداره عملیات نظامی سوریه خبر دادند.

العالم - اروپا

خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک هیات اوکراینی به ریاست «آندری سیبیها»، وزیر خارجه این کشور به دمشق سفر و با الجولانی دیدار و گفت وگو کرد.

اخیرا نیز هیات های از برخی کشورهای عربی از جمله قطر، اردن، عربستان، بحرین و لیبی به دمشق سفر کرده و با الجولانی دیدار و رایزنی کردند. هیاتی آمریکایی نیز چندی پیش با الجولانی دیدار کرد.

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت، عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب، آغاز و سرانجام پس از یازده روز در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه، کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.

«محمد البشیر» که دوشنبه ۱۹ آذر به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه تعیین شده بود، رسما ریاست دولت انتقالی این کشور تا ماه مارس آینده را بر عهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو