آمریکا به دنبال ایجاد نظام تک قطبی در جهان است

پنج‌شنبه 13 دی 1403
04:48
آمریکا به دنبال ایجاد نظام تک قطبی در جهان است مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور با اشاره به تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بر هم زدن نظم منطقه، گفت: آمریکا به دنبال ایجاد نظام تک قطبی در جهان است.

العالم - ایران

عظیم ابراهیم پور چهارشنبه شب در جمع نیروهای تیپ تفنگداران نیروی دریایی ارتش، ضمن بررسی تاریخچه و اهداف جریان یهود در قرن بیستم تأثیرات آن بر شکل‌گیری دولت اسرائیل اشاره کرد و اظهار کرد: یهودیان سه هدف اصلی را طراحی کردند: اول، ایجاد سیطره جهانی آمریکا؛ دوم، تأسیس دولت یهودی؛ و سوم، تغییر قوانین بین‌المللی به نفع یهود و این اهداف به‌طور حساب‌شده و برنامه‌ریزی‌شده طی سال‌های بعد تا به امروز دنبال شده‌اند.

وی با اشاره به نقش آمریکا و شوروی در جنگ‌های جهانی افزود: این دو کشور پس از جنگ جهانی دوم باقی ماندند اما آمریکا به دنبال ایجاد یک جهان تک‌قطبی بود از این رو تلاش‌های خود را برای فروپاشی شوروی آغاز کرد.

ابراهیم پور، تأسیس سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان ملل، یونسکو و صندوق بین‌المللی پول را اقداماتی هدفمند دانست و گفت: این سازمان‌ها به ترویج اندیشه‌ها و اهداف یهودی کمک کرده‌اند و این مهم جزو اهداف شکل گیری این سازمان‌ها بوده است.

مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور با اشاره به مهاجرت یهودیان به فلسطین پس از جنگ جهانی دوم، گفت: ده‌ها هزار یهودی بر اثر این مهاجرت‌ها وارد فلسطین شدند و به تدریج سلاح‌های خود را بر علیه فلسطینی‌ها به کار گرفتند.

ابراهیم پور، صهیونیست‌ها را گروهی سیری ناپذیر توصیف کرد و تاکید کرد: آن‌ها نقشه‌های بزرگ‌تری برای گسترش مرزهای اسرائیل دارند و هرگز به مرزهای کنونی قانع نبوده‌اند.

وی با بررسی تاریخچه و تحولات سیاسی و نظامی در غرب آسیا و با بیان اینکه واژه خاورمیانه توسط انگلیسی‌ها برای منطقه عنوان شده و رهبر معظم انقلاب با آن مخالف هستند، اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا همواره به دنبال ایجاد نظامی تک قطبی در جهان است است و حملات رژیم صهیونیستی به کشورهای همسایه مانند سوریه، لبنان و حتی در گذشته به اردن و مصر در راستای پروژه‌های جهانی آمریکا برای ایجاد یک نظام تک‌قطبی بوده است.

مسئول قرارگاه جهاد تبیین تاکید کرد: با وقوع انقلاب اسلامی، این پروژه‌ها مختل شدند و رژیم صهیونیستی نتوانست به پیشروی‌های خود ادامه دهد از این رو آمریکا و متحدانش پس از انقلاب اسلامی، به دنبال نابود کردن نظام جمهوری اسلامی از طریق ایجاد نارضایتی اقتصادی و فرهنگی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم