تنش در کره جنوبی به هنگام بازداشت رئیس‌جمهور این کشور

جمعه 14 دی 1403
04:28
تنش در کره جنوبی به هنگام بازداشت رئیس‌جمهور این کشور تیم حفاظت از «یون سوک یئول» گفته‌اند که بازداشت وی غیرقانونی است و در صورت تلاش برای این اقدام، بر «اساس قانون» به زور متوسل خواهند شد.

العالم - آسیا

در حالی که نیروهای دفتر تحقیقات و بازرسی کره جنوبی برای بازداشت «یون سوک یئول»، رئیس‌جمهور مخلوع کره جنوبی، در اطراف محل اقامت او مستقر شده‌اند، اما یگان نظامی مسئول حفظ امنیت «یون سوک یئول»، مانع بازداشت او شده‌اند.

تیم حفاظت از «یون سوک یئول» گفته‌اند که بازداشت وی غیرقانونی است و در صورت تلاش برای این اقدام، بر «اساس قانون» به زور متوسل خواهند شد.

همزمان حامیان رئیس‌‌جمهور برکنار شده کره جنوبی برای محافظت از او در بیرون محل اقامت او تجمع کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود