درخواست الجولانی از آمریکا درباره اشغال خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی

شنبه 15 دی 1403
11:30
درخواست الجولانی از آمریکا درباره اشغال خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی منابع رسانه‌ای از درخواست فرمانده گروه مسلح «هیئت تحریر الشام» سوریه از آمریکا در رابطه با رژیم صهیونیستی و حضور آن در خاک این کشور پرده برداشتند.

العالم ـ سوریه

شبکه عبری «کان ۱۱» در این باره گزارش داد: دولت جدید سوریه به رهبری «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد الجولانی» فرمانده گروه مسلح هیئت تحریر الشام، از آمریکا خواسته‌ است تا رژیم صهیونیستی را برای خروج از منطقه «حائل» در مرز سوریه و به ویژه منطقه «جبل الشیخ» تحت فشار قرار دهد.

طبق این گزارش، علی‌رغم درخواست الجولانی، اما مقامات رژیم صهیونیستی گفتند که هیچ درخواست رسمی در این مورد دریافت نکرده‌اند.

در همین راستا، یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی به شبکه کان گفت: اسرائیل «امنیت خود را به خطر نمی‌اندازد و درباره آن با کسی سازش نمی‌کند».

پس از سقوط دولت «بشار اسد» رژیم صهیونیستی همزمان با حملات هوایی گسترده در سراسر سوریه، مناطقی در جنوب غربی این کشور عربی را نیز اشغال کرده که ناقض توافق صلح بین تل‌آویو و دمشق در سال ۱۹۷۴ است.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد