اذعان رسانه‌ آمریکایی به شکنندگی رژیم صهیونیستی در مقابل حملات یمن

شنبه 15 دی 1403
13:11
اذعان رسانه‌ آمریکایی به شکنندگی رژیم صهیونیستی در مقابل حملات یمن آسوشیتدپرس در گزارشی اذعان کرد که تداوم هدف قرار دادن رژیم اسرائیل از سوی نیروهای یمنی، نشان داده است که تل آویو درمانده، ضعیف و شکننده است.

العالم - آمریکا

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» خاطرنشان کرد: «اسرائیل در تلاش است تا با آرامش در جبهه‌های دیگر، از تشدید حملات یمنی‌ها که تهدیدی برای اسرائیل است، جلوگیری کند. حملات مستمر یمنی‌ها وجهه اسرائیل به عنوان یک قدرت نظامی در منطقه را به چالش کشیده است.»

این خبرگزاری خاطرنشان کرد که «اسرائیل بارها بنادر و زیرساخت‌های نفتی یمن و فرودگاه صنعا را بمباران کرده است؛ با این حال یمنی‌ها به حملات خود ادامه می‌دهند».

این گزارش تاکید کرد که شلیک موشک‌های یمنی تهدیدی برای اقتصاد اسرائیل است و از انجام بسیاری از پروازهای خطوط هوایی خارجی به اراضی اشغالی و رونق یافتن مجدد صنعت گردشگری که تا کنون به شدت آسیب دیده، جلوگیری می‌کند.

آسوشیتدپرس همچنین اشاره کرد که حملات نیروهای یمنی به خطوط کشتیرانی اسراییل در دریای سرخ منجر به بسته شدن بندر ایلات در اراضی اشغالی شد و کشتی‌های عازم سرزمین های اشغالی را مجبور کرده مسیر طولانی‌تر و گران‌تری را طی کنند.

گفتنی است رژیم اسرائیل با بمباران سنگین یمن تلاش کرده آتش محور جنوب اراضی اشغالی را خاموش نماید اما عملا توفیقی در این زمینه نداشته است و حملات انصارالله همچنان با قدرت ادامه دارد.

حقیقت آن است که این جنگ برای رژیم صهیونیستی بسیار پرهزینه شده و تشدید موشک باران این رژیم از سوی یمن همچنان بر این هزینهها می‌افزاید و بر نارضایتی های داخلی از ادامه جنگ دامن می زند.

رژیم صهیونیستی به رغم ادعای پیروزی‌های چشم‌گیر و اغواکننده در جبهه شمال (لبنان)، روزهای خوشی را سپری نمی کند و شدیدا از ناحیه جنگ و ابعاد سهمناک آن تحت فشار است.

در شرایطی که کابینه این رژیم مدعی پیروزی در جنگ است سایه سنگین موشک‌های یمنی از سر اسرائیل کم نشده و این رژیم هر روزه شاهد آژیرهای خطری است که ساکنان فراری سرزمین های اشغالی از ضربات موشکی و پهپادی را به سوی پناهگاه‌ها سوق می‌دهد.

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی به رغم پیشروی‌های زمینی در غزه همچنان هر روزه تلفات می‌دهد و توفیقی در آزادکردن اسیران اسرائیلی نداشته است. افکار عمومی این رژیم نیز از این وضعیت بحرانی که ۱۵ ماه طول کشیده خسته شده و خواهان تن دادن به توافقی با حماس برای آزادی اسیران هستند. گزارش‌های جدید همچنین از خستگی نیروهای نظامی این رژیم و فرار از جبهه‌ها حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی