تدابیر امنیتی نیروهای الجولانی برای حفاظت از سفارت ایران در دمشق

دوشنبه 17 دی 1403
16:47
تدابیر امنیتی نیروهای الجولانی برای حفاظت از سفارت ایران در دمشق برخی منابع سوری امروز -دوشنبه- اعلام کردند که چند تیپ وابسته به هیئت تحریر الشام تدابیر امنیتی شدیدی را برای حفاظت از ساختمان سفارت و اماکن دیپلماتیک ایران در دمشق و دیگر شهرهای سوریه آغاز کردند.

العالم - ایران

این منابع به خبرگزاری «بغداد الیوم» عراق گفتند: یگان‌های رزمی از چند تیپ وابسته به هیئت تحریر الشام یا مدیریت عملیات نظامی، استقرار در اطراف ساختمان سفارت ایران در دمشق و سایر اماکن آن را آغاز کردند.

این منابع اظهار کردند: این اقدام که از زمان تحولات هشتم دسامبر در نوع خود برای اولین بار است انجام می‌شود شامل ممانعت از هرگونه تلاش برای نزدیک شدن به ساختمان سفارت یا شعارنویسی روی دیوارهای آن است.

به گفته منابع یاد شده، به نظر می‌رسد این یگان‌ها در تلاش برای کاهش تنش‌ها با تهران و کنار زدن انتقادهایی که به تازگی شدت یافتند، ورودی‌های اصلی سفارت را مسدود کرده و تدابیر امنیتی شدیدی را اعمال کردند.

بر اساس قوانین بین‌المللی، سفارت‌ها مکانی دیپلماتیک است که باید در برابر هرگونه نقضی مصون بمانند.

منابع یاد شده افزودند: بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر هیچ کسی در داخل سفارت نیست اما اجرای تدابیر حفاظتی حاکی از وجود تحرکات غافل‌گیرکننده‌ای در روزهای آتی از جمله بازگشت کادر سفارت به محل کارشان است.

آنها در ادامه گفتند: اظهارات محمد الجولانی درباره تهران شدید اللحن نبود، بلکه حاوی انتقادهایی ملایم و پیام‌هایی سربسته بود که از تلاش‌ها برای کاهش تنش در روابط حکایت داشت.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت