آتش‌سوزی‌ در لس‌آنجلس؛ افزایش شمار قربانیان به ۱۶ نفر

يکشنبه 23 دی 1403
10:37
آتش‌سوزی‌ در لس‌آنجلس؛ افزایش شمار قربانیان به ۱۶ نفر مقامات محلی در لس‌آنجلس اعلام کردند که شمار قربانیان آتش‌سوزی‌های گسترده در مناطق مختلف این شهر به ۱۶ نفر افزایش یافته است.

العالم - آمریکا

مقامات محلی در لس‌آنجلس اعلام کردند که شمار قربانیان آتش‌سوزی‌های گسترده در مناطق مختلف این شهر به 16 نفر افزایش یافته است و 12 هزار ساختمان نیز به‌صورت کامل تخریب شدند.

آتش‌سوزی در لس‌آنجلس از روز سه‌شنبه و در پنج بخش عمده آغاز شده است. بزرگترین آتش منطقه «پلیسیدز» Palisades واقع در غرب لس‌آنجلس را درگیر کرد و تاکنون نزدیک به 22 هزار هکتار را به کام خود کشیده است.

آتش‌سوزی منطقه «ایتون» Eston واقع در شمال این شهر نیز تاکنون نزدیک به 15 هزار هکتار را به تلی از خاکستر بدل کرده است. آتش در منطقه کنث یک‌هزار هکتار، منطقه هرست 800 هکتار و لیدیا هم 400 هکتار را به کام خود کشیده است، این در حالی است که بنا بر گزارش نیویورک تایمز، در تازه‌ترین اطلاع‌رسانی معلوم شده است که آتش در منطقه پلیسیدز تنها 8 درصد مهار شده و در منطقه ایتون نیز تنها 3 درصد مهار شده است. در منطقه کنث آتش‌نشانان موفق به مهار 50 درصد و در منطقه هرست 70 درصد و در لیدیا 98 درصد آتش مهار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم


هرتزوگ نتایج انتخابات را رسماً دریافت کرد