زلنسکی: آماده تحویل اسیران کره شمالی به پیونگ یانگ هستیم

دوشنبه 24 دی 1403
01:34
زلنسکی: آماده تحویل اسیران کره شمالی به پیونگ یانگ هستیم رئیس‌جمهور اوکراین گفت آماده است در ازای بازگرداندن اسرای اوکراینی در اختیار روسیه، سربازان اسیر شده کره شمالی را به پیونگ یانگ تحویل دهد.

العالم-اروپا

ولودیمیر زلنسکی روز یکشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: اوکراین آماده است سربازان کیم جونگ اون رهبر کره شمالی را به او تحویل دهد، اگر او بتواند سربازان ما که در روسیه اسیر هستند را مبادله کند.

وی افزود که بدون شک تعداد بیشتری از سربازان کره شمالی توسط کی یف دستگیر خواهند شد.

زلنسکی گفت: آن دسته از سربازان کره شمالی که مایل به بازگشت نیستند، ممکن است گزینه‌های دیگری برای آنها در دسترس باشد. برای شهروندان کره شمالی‌ که می‌خواهند با انتشار حقیقت در کشور خود در مورد این جنگ، دستیابی به صلح را محتمل تر کنند، این فرصت وجود خواهد داشت.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی مدعی شد که نیروهای اوکراینی دو سرباز کره شمالی را در منطقه کورسک در غرب روسیه اسیر کرده‌اند.

در همین ارتباط یکی از مقام‌های سرویس امنیتی اوکراین که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد: یکی از این دو مرد متولد سال ۱۹۹۹ و دیگری متولد سال ۲۰۰۵ است و هر دو سرباز ارتش کره شمالی هستند.

این مقام سرویس امنیتی اوکراین با بیان اینکه یکی از این دو سرباز کره شمالی در روز پنجشنبه به اسارت نیروهای اوکراینی در آمده است، افزود: یکی از این دو سرباز به آنها گفته است که قرار بود تحت آموزش قرار بگیرد نه اینکه در مقابل نیروهای اوکراینی بجنگد.

ولودمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین هفته گذشته مدعی شد که سه هزار سرباز کره شمالی در درگیری‌ها در منطقه کورسک کشته و زخمی شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است