منابع عبری: اعلام زمان آتش بس غزه، سه شنبه است

سه شنبه 25 دی 1403
04:51
منابع عبری: اعلام زمان آتش بس غزه، سه شنبه است رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شدند ظهر سه شنبه زمان برقراری آتش بس در غزه اعلام می شود.

العالم-فلسطین اشغالی

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد پیش بینی های در اسرائیل حکایت از آن دارد که دستیابی به توافق با حماس ظهر امروز سه شنبه اعلام می شود.

شبکه ۱۴ اسرائیل نیز به نقل از یک مقام کابینه تل آویو اعلام کرد: فرستاده ترامپ پیامی شدیداللحن از سوی رئیس جمهوری منتخب آمریکا به نتانیاهو منتقل کرده و او را به توافق فراخواند.

وی افزود: این توافق حمایت اکثریت در کابینه تل آویو را به دست خواهد آورد.

این مقام دولتی اسرائیلی اضافه کرد: ما مذاکرات را بدون اطلاع از وضعیت گروگان‌ها پیش می‌بریم و حماس پاسخ‌های روشنی درباره آنها ارائه نداده است.

پایگاه خبری آکسیوس نیز به نقل از یک مقام مسئول گزارش داد که در مرحله اول توافق آتش‌بس، نیروهای اسرائیلی از برخی مناطق حساس در نوار غزه عقب‌نشینی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، نیروهای اسرائیلی موظف خواهند بود که بتدریج از مناطق حساس مانند محور نتساریم در مرکز نوار غزه و محور فیلادلفیا در مرز مصر عقب‌نشینی کنند.

این مقام مسئول افزود: این دو محور در مذاکرات قبلی یکی از مهم‌ترین نقاط اختلاف بین طرفین بوده است و به نظر می‌رسد که در توافق جدید بر سر آن توافق صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد