تنها در این صورت تشکیلات خودگردان می‌تواند در غزه حکمرانی کند!

شنبه 29 دی 1403
19:12
در حالی که رسانه‌های عبری از توانایی‌های حماس در باریکه غزه صحبت می‌کنند، اعلام آمادگی تشکیلات خودگردان فلسطین برای بر عهده گرفتن مسئولیت کامل در یاریکه غزه همه را شگفت‌زده کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

«فارس صرفندی» خبرنگار شبکه خبری العالم در رام الله واقع در کرانه باختری فلسطین گزارش داد: رسانه‌های عبری طی دو روز گذشته تاکید کردند که جنبش حماس با وجود گذشت 15 ماه از بمباران غزه همچنان از قدرت کافی برخوردار است و همچنان توانایی کنترل و حکومت در غزه را دارد.

این گزارش می افزاید: تشکیلات خودگردان فلسطین نمی‌تواند بار دیگر بر باریکه غزه اعمال قدرت کند. مگر از یک طریق و آنهم از طریق آشتی ملی و احیای روابط با حماس و دستیابی به توافق فلسطینی-فلسطینی است که قادر به ایجاد قدرتی واحد برای حکمرانی در باریکه غزه و کرانه باختری است؛ در غیر این صورت، صحبت‌های محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره مدیریت غزه، سخنی بیهوده است.

گفتنی است، محمود عباس در نخستین واکنش رسمی پس از اعلام توافق آتش‌بس میان رژیم اشغالگر و حماس، روز جمعه گفت که تشکیلات خودگردان فلسطین آماده است مانند کرانه باختری و قدس، مسئولیت کامل در باریکه غزه را بر عهده بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد


محبوبیت ترامپ به زیر ۳۰ درصد سقوط کرد


عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد


پرواز تیم ملی فوتبال ایران به سمت تاشکند با پرواز اختصاصی


چین دوباره با تحریم‌های آمریکا علیه ایران مخالفت کرد