شمار قربانیان آتش‌سوزی در ترکیه افزایش یافت

چهارشنبه 3 بهمن 1403
03:39
شمار قربانیان آتش‌سوزی در ترکیه افزایش یافت
وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که شمار قربانیان آتش سوزی در هتلی در یک پیست اسکی در شمال غرب این کشور به ۷۶ نفر رسیده است.

العالم - ترکیه

علی یرلیکایا افزود که حداقل ۲ نفر به دلیل پرت شدن از طبقات بالای این هتل جان خود را از دست داده اند.

کمال میمیس اوغلو وزیر بهداشت ترکیه گفت که حداقل یکی از مهمانان این هتل دچار سوختگی شدید شده، در حالیکه ۱۷ نفر دیگر به دلیل جراحات کمتر تحت درمان قرار گرفتند. بازماندگانی که ساختمان را تخلیه کردند در هتل های مجاور اسکان داده شدند.

گفته می شود آتش از رستوران این هتل شروع شده و به سرعت گسترش یافته است، اما هنوز مشخص نیست که علت آن چیست.

مهمت نوری ارسوی وزیر گردشگری ترکیه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه هتل در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ مورد بازرسی قرار گرفته است و افزود: هیچ وضعیت منفی در مورد صلاحیت آتش توسط آتش نشانی ثبت نشده است.

مقامات محلی اعلام کرده اند که احتمال افزایش قربانیان این حادثه وجود دارد.

علی یرلیکایا وزیر کشور استانبول روز سه شنبه گفت که حداقل ۵۱ نفر نیز در آتش سوزی هتل گراند کارتال در کارتالکایا، در کوه های کوراوغلو استان بولو، در ۳۰۰ کیلومتری شرق استانبول زخمی شدند.

این آتش سوزی بامداد سه شنبه همزمان با آغاز تعطیلات زمستانی دو هفته ای مدارس در ترکیه رخ داد. معمولا در این دوره، هتل های مناطق محبوب مملو از مسافران است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در پی وقوع آتش سوزی مهیب در هتلی در پیست اسکی کارتالکایا در استان بولو در شمال غرب ترکیه یک روز عزای عمومی اعلام کرد.

برخی نجات‌یافتگان به رسانه‌های خبری ترکیه از نبود هشدار آتش یا خروجی های اضطراری مشخص در این هتل شکایت کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد