گفت و گوی ظریف با وزیر خارجه قطر درباره غزه و سوریه

چهارشنبه 3 بهمن 1403
20:29
گفت و گوی ظریف با وزیر خارجه قطر درباره غزه و سوریه وزارت خارجه قطر در بیانیه ای از گفت وگوی وزیر امور خارجه این کشور با محمد جواد ظریف معاون رییس جمهوری اسلامی ایران در امور راهبردی، درباره غزه و سوریه خبر داد.

العالم - ایران

به نقل از الجزیره، دیدار و گفت وگوی «محمد جواد ظریف» و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» در حاشیه اجلاس داووس صورت گرفته است.

بر اساس این بیانیه، معاون رئیس جمهور در امور راهبردی از تلاش‎‌های قطر که به دستیابی به توافق در غزه کمک کرد، قدردانی کرد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی و جواد ظریف در این دیدار، روابط و همکاری‌های بین دو کشور و راه های تقویت و گسترش آن و همچنین آخرین تحولات منطقه به ویژه فلسطین اشغالی و باریکه غزه و سوریه و چند موضوع مورد علاقه طرفین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این بیانیه آمده است: معاون راهبردی رئیس‌جمهور ایران از نقش کشور قطر و تلاش‌های این کشور در دستیابی به توافق آتش‌بس در باریکه غزه و تبادل اسرا قدردانی کرد.

معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در نخستین روز سفر خود به داووس (سوئیس)، در حاشیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد با تعدادی از مقام‌های بین‌المللی دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمد جواد ظریف با عبداللطیف رشید، رئیس‌جمهور عراق، دیدار و درباره راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه رایزنی کرد. در این دیدار، دو طرف ضمن بررسی چارچوب‌های همکاری ایران و عراق، بر لزوم توسعه روابط در حوزه‌هایی مانند امنیت، اقتصاد، انرژی و محیط ‌زیست تأکید کردند.

در ادامه، معاون راهبردی رئیس‌جمهور با اسپن بارث آید، وزیر امور خارجه نروژ، دیدار و درباره تحولات غرب آسیا و راه‌های گسترش روابط دوجانبه تبادل نظر کرد. ظریف در این دیدار از موضع نروژ در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت این کشور از آرای دادگاه بین‌المللی کیفری (ICC) و دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) قدردانی کرد.

دو طرف همچنین بر اهمیت تقویت همکاری‌های دوجانبه برای تأمین صلح و ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

ظریف همچنین با رئیس‌جمهور صربستان و رئیس مجمع جهانی اقتصاد دیدار کرد. وی همچنین قرار است دیدارهایی با رهبران و سیاستمداران دیگر کشورهای شرکت‌کننده در اجلاس داووس داشته باشد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، معاون رئیس‌جمهور علاوه بر مشارکت در میزگردهای مختلف با موضوعات منطقه‌ای و جهانی، در یکی از جلسات اصلی اجلاس با فرید زکریا، مجری شبکه سی‌ان‌ان، گفت‌وگو خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4