پیام پلیس غزه به مردم از طریق العالم +فیلم

جمعه 5 بهمن 1403
14:36
سرتیپ علی حسن قندیل معاون رییس پلیس غزه گفت: پلیس از آغاز تجاوز اسرائیلی به غزه برای تامین امنیت مردم تلاش کرده است.

العالم فلسطین

وی در گفت و گو با شبکه خبری العالم افزود: پلیس از همان لحظات اولیه آتش‌بس، برای برقراری امنیت، حمایت از شهروندان، حفاظت از اموال آنها و احیای زندگی در غزه در مناطق مختلف مستقر شد.

علی حسن قندیل با بیان اینکه پلیس غزه به رغم از دست دادن تعدادی از مامورانش در زمان جنگ به انجام وظایف خود ادامه خواهد داد، گفت: در روزهای آینده شاهد اقدامات بیشتر برای تامین امنیت شهروندان از طریق همکاری با نهادهای ذی ربط خواهیم بود.

وی ادامه داد: پلیس به مردم اطمینان می‌دهد که به وظیفه خود عمل می‌کند و هرگز از موضوع اجرای قانون درباره اشخاصی که قانون و نظم را نقض می‌کنند شانه خالی نخواهد کرد.

قندیل تاکید کرد که بخش خنثی‌سازی مواد منفجره نیز مشغول کشف گلوله‌های منفجر نشده یا اجسام مشکوک بر جای مانده از زمان جنگ به منظور حفظ امنیت مردم است.

وی از اهالی غزه خواست به هیچ وجه به اشیاء مشکوک یا گلوله های منفجر نشده نزدیک نشوند و مراتب را جهت رفع خطر به نهادهای مربوطه اطلاع دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم