شرط اوکراین برای پذیرش نتایج مذاکره ترامپ و پوتین

جمعه 5 بهمن 1403
20:22
شرط اوکراین برای پذیرش نتایج مذاکره ترامپ و پوتین
ریاست جمهوری اوکراین بر رد هرگونه مذاکرات صلح بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، بدون حضور مقامات اوکراین و اروپا تأکید کرد.

العالم - اروپا

«آندری یرماک»، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین، در بیانیه‌ای به ابراز تمایل پوتین برای گفت‌و‌گو با ترامپ واکنش نشان داد و گفت که گفت‌و‌گو نباید بدون حضور اوکراین یا کشورهای اروپایی صورت بگیرد.

او در این بیانیه گفت: «پوتین می‌خواهد درباره سرنوشت اروپا بدون حضور اروپا مذاکره کند. او می‌خواهد درباره اوکراین بدون حضور اوکراین صحبت کند. این اتفاق نخواهد افتاد. پوتین باید خودش به واقعیت برگردد یا به واقعیت برگردانده خواهد شد.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، آمادگی خود را برای مذاکرات درباره اوکراین اعلام کرد و گفت که آماده است با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در «تمام زمینه‌های مورد علاقه دو کشورمان» دیدار و گفتگو کند و «بهتر است بر واقعیت‌های امروز تکیه کنیم».

پوتین گفت: «روسیه هرگز از تعامل با دولت آمریکا خودداری نکرده است و روابط ما با ترامپ همیشه عملی بوده است.»

وی همچنین اشاره کرد که «ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرد که به نفع ایالات متحده نبود.»

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود