غافلگیری مقاومت برای اشغالگران در عملیات امروز مبادله اسرا+ویدئو

شنبه 6 بهمن 1403
15:22
مقاومت فلسطین در انتخاب زمان اجرای مرحله توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، اشغالگران صهیونیست را غافلگیر کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

محمد البلبیسی، خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه روز شنبه گزارش داد که غزه امروز شاهد یک روز تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز در اجرای توافق آتش‌بس میان طرف فلسطینی و رژیم اشغالگر بود.

بنابر این گزارش، نیروهای مقاومت فلسطینی در راستای تحویل 4 اسیر زن نظامی اسراییلی به طور ناگهانی در میدان فلسطین غزه حاضر شدند تا روند تحویل اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ را آغاز کنند.

خبرنگار العالم تصریح کرد: جنبش حماس زمان مشخصی برای آزادی اسرای اسرائیلی تعیین نکرده بود و با اعلام آزادی آنها قبل از ظهر امروز، رژیم صهونیستی را غافلگیر کرد.

بنابر این گزارش، تعداد زیادی از شهروندان فلسطینی در محل تحویل اسرای صهیونیست در میدان فلسطین در مرکز غزه حضور داشتند و اطراف نیروهای گردان‌های قسام و الاقصی گرد آمدند.

بنابر این گزارش، مقاومت فلسطین روز گذشته اسامی 4 اسیر نظامی زن که قرار بود امروز آزاد شوند را به اطلاع رژیم اشغالگر رساند. همچنین قرار است نظامیان صهیونیست عقب‌نشینی از محور نتساریم را آغاز کنند تا آوارگان فلسطینی به مناطق خود بازگردند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا