واکنش دولت مصر به طرح جنجالی ترامپ درباره کوچ اجباری فلسطینیان

دوشنبه 8 بهمن 1403
02:18
واکنش دولت مصر به طرح جنجالی ترامپ درباره کوچ اجباری فلسطینیان وزارت خارجه مصر اعلام کرد که قاهره مخالف تخلیه فلسطین از صاحبان آن از طریق کوچ اجباری یا تشویق به انتقال به مکانی دیگر است.

العالم-مصر

وزارت خارجه مصر اعلام کرد که قاهره به اصول و مشخصات حل و فصل سیاسی مسئله فلسطین پایبند است.

وزارت خارجه مصر عنوان داشت: قاهره مخالف هرگونه لطمه به حقوق مردم فلسطین از طریق شهرک سازی یا الحاق اراضی است.

این وزارتخانه تصریح کرد: قاهره مخالف تخلیه فلسطین از صاحبان آن از طریق کوچ اجباری یا تشویق به انتقال یا ریشه کن کردن فلسطینی‌ها از خاکشان است.

وزارت خارجه مصر تاکید کرد: از جامعه بین الملل می‌خواهیم تا برای آغاز اجرای عملی راهکار دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین در تمامی خاک آن عمل کند.

دونالد ترامپ شنبه گفت با «عبدالله دوم» پادشاه اردن درباره انتقال فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشورهای همسایه صحبت کرده است و با رئیس جمهور مصر نیز در این مورد صحبت خواهد کرد.

ترامپ گفت: امروز با ملک عبدالله در مورد انتقال مردم از غزه به کشورهای همسایه صحبت کردم. این شامل ساخت مسکن در مکان‌های مختلف می‌شود تا آنها بتوانند در آرامش زندگی کنند و این می‌تواند موقت یا طولانی مدت باشد. من همچنین با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر صحبت خواهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود