قائم مقام وزارت خارجه پاکستان به ایران سفر کرد

يکشنبه 14 بهمن 1403
22:16
قائم مقام وزارت خارجه پاکستان به ایران سفر کرد
خانم «آمنه بلوچ» قائم مقام وزارت امور خارجه پاکستان برای شرکت در نشست کمیته بلندپایه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) و دیدار با مسوولان ایرانی به تهران سفر کرد.

العالم - ایران

آمنه بلوچ که امروز وارد تهران شد، قرار است در نشست کمیته بلندپایه سازمان اکو که درباره اصلاحات است، شرکت کند.

محمد مدثر سفیر پاکستان در ایران با اشاره به سفر قائم مقام وزارت خارجه پاکستان به تهران گفت که آمنه بلوچ در حاشیه نشست اکو با برخی از مسوولان ایرانی نیز دیدار خواهد کرد.

وی تاکید کرد: بازدید نفر دوم وزارت امور خارجه پاکستان به تقویت بیشتر روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و تعاملات منطقه‌ای زیر چتر اکو کمک خواهد کرد.

اوایل آذرماه امسال نیز سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان برای شرکت در بیست و هشتمین اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران، به مشهد مقدس سفر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است