هلاکت چند سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق به شرق صلاح‌الدین

دوشنبه 15 بهمن 1403
07:34
هلاکت چند سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق به شرق صلاح‌الدین
بر اثر حمله هوایی ارتش عراق به مواضع گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین، شماری از سرکرده‌های این گروه به هلاکت رسیدند.

العالم - عراق

براساس گزارش رسانه‌های عراقی، یک منبع نظامی این کشور اعلام کرد در حمله هوایی دقیق ارتش به مواضع تروریست‌ها، والی تشکیلات تروریستی داعش در کرکوک به هلاکت رسید.

رسانه‌های عراقی نیز از هلاکت هفت تروریست از جمله ۳ تن از سرکرده‌های داعش در این حمله هوایی خبر دادند.

در این حمله، همچنین والی داعش در حویجه و یکی از سرکرده‌های آن در منطقه حمرین موسوم به «ابوعبیده» به هلاکت رسید.

روز گذشته نیز به دنبال حملات هوایی جنگنده های «اف ۱۶» ارتش عراق به مخفیگاه بقایای عناصر گروه تروریستی داعش، نیروهای نظامی این کشور امروز شنبه عملیاتی را در منطقه‌ حدفاصل استان های کرکوک و صلاح الدین آغاز کردند.

یک منبع امنیتی عراقی در این باره اعلام کرد پس از حمله هوایی عملیات امنیتی گسترده علیه تروریستها در دو محور در «الزرکه» واقع در حدفاصل استان های صلاح الدین و کرکوک عراق به مخفیگاه آنها آغاز شده است.

این منبع اعلام کرد: نیروهای عراقی عملیاتی را در محور غربی «الزرکه» شروع کردند و این پس از آن رخ داد که جنگنده های «اف ۱۶» عراق شب گذشته مخفیگاه تروریستها را در این منطقه بمباران کردند.

طبق اخبار اولیه، همه سرکرده های داعشی در این مخفیگاه به هلاکت رسیدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد