گروه دوم بیماران فلسطینی به سمت گذرگاه رفح برای درمان در مصر حرکت کردند+فیلم

دوشنبه 15 بهمن 1403
15:01
با حرکت موج دوم بیماران فلسطینی به سمت گذرگاه رفح برای دریافت درمان در خاک مصر، درد و رنجی که اهالی غزه به خاطر تجاوزات رژیم صهیونیستی متحمل شده اند، بیش از پیش خود نمود یافته است.

العالم - فلسطین اشغالی

محمد ابو عبید، خبرنگار العالم در نوار غزه روز دوشنبه گزارش داد: گروه دیگری از بیماران به سمت گذرگاه رفح حرکت کرده اند. این بیماران دوران وحشتناک جنگ و درد را در شرایط فروپاشی نظام بهداشت و درمان در غزه تجربه کرده اند و از هر گونه امکان درمان محروم بوده اند و ارتش رژیم صهیونیستی به مدت بیش از 9 ماه از ابتدای حمله به شهر رفح به آنها اجازه خروج از غزه از طریق گذرگاه رفح را نداده است.

بنابر این گزارش، امروز 50 بیمار با همراهان خود برای درمان در مصر از گذرگاه رفح عبور خواهند کرد. گفتنی است سازمان جهانی بهداشت نقش مهمی در نظارت بر خروج این افراد از غزه ایفا می کند.

این گزارش در ادامه می افزاید: "عملیات جستجو و خروج پیکر شهدا در مناطق مختلف غزه به خصوص در شمال غزه و جنوبی ترین نقطه رفح ادامه دارد".

خبرنگار العالم گزارش داد: به دلیل جلوگیری ارتش اشغالگر، از ورود تجهیزات لازم برای عملیات آواربرداری و جستجوی اجساد، گروه های دفاع مدنی با امکانات ابتدایی و دست خالی هنوز سرگرم جستجو بین ویرانه های غزه هستند.

بنابر این گزارش، به گفته دفاع مدنی هم اکنون نیاز به نصب 130 هزار چادر وجود دارد و آوارگان در بازگشت به شمال غزه، به کمک های بشردوستانه برای بازگرداندن زندگی به این مناطق احساس می شود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد