ادعای ترامپ در دیدار نتانیاهو: عربستان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی نیست

چهارشنبه 17 بهمن 1403
02:10
ادعای ترامپ در دیدار نتانیاهو: عربستان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی نیست رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی هنگام دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد عربستان سعودی خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی نیست.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «فلسطینیان غزه باید در جای دیگری اسکان داده شوند.»

وی تاکید کرد که اردن و مصر با وجود رد این پیشنهاد، فلسطینی‌های غزه را خواهند پذیرفت. کشورهای دیگر نیز با پذیرش آنها موافقت خواهند کرد.

وی تاکید کرد که درباره خروج فلسطینی‌ها از غزه برای همیشه، صحبت می‌کند.

وی همچنین اعلام کرد که قصد دارد همه زندانیان غزه را اخراج کند.

ترامپ خاطرنشان کرد که می‌خواهد به سه هدفی که «اسرائیل» برای جنگ تعیین کرده است، برسد.

پیش از این دیدار، منابع رسانه‌ای اهداف نتانیاهو از دیدار خود با ترامپ را، «تلاشی برای قانع کردن ترامپ درباره عدم تحت فشار قرار دادن اسرائیل برای موافقت با مرحله دوم آتش‌بس غزه»، «برنامه هسته‌ای ایران و تبدیل آن به اولویت اصلی دولت ترامپ» و «عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان سعودی» معرفی کرده بودند.

ترامپ در این دیدار مدعی شد که ریاض خواستار تشکیل کشور فلسطین نیست، بلکه خواستار سازش با «اسرائیل» است.

وی همچنین افزود که اداره غزه برای تشکیلات خودگردان فلسطین دشوار است.

در همین راستا وزارت خارجه عربستان سعودی بلافاصله اعلام کرد: «ریاض از تلاش خستگی‌ناپذیر خود برای تشکیل کشور فلسطین دست نخواهد کشید.»

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند