واکنش‌های تند در پاکستان به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای تصرف غزه

پنج‌شنبه 18 بهمن 1403
11:43
واکنش‌های تند در پاکستان به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای تصرف غزه در پی اظهارات ترامپ درباره تصرف غزه، سیاستمداران و اندیشمندان پاکستانی واکنش‌های تندی نشان داده و این طرح را غیرقانونی و تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه‌ای دانسته‌اند.

العالم - جهان اسلام

خالد قدومی سخنگوی حماس در پاکستان با اشاره به فشارهای آمریکا برای به رسمیت شناختن "اسرائیل" و اقدام برای تصرف غزه، اعلام کرد که امت اسلامی به ویژه فلسطینیان غیور این فشارها را نمی‌پذیرند.

وی گفت: مردم فلسطین هرگز از حقوق خود چشم‌پوشی نخواهند کرد و غزه تحت هیچ شرایطی خالی از فلسطینیان نخواهد شد.

حافظ نعیم‌الرحمان رئیس حزب جماعت اسلامی پاکستان طرح ترامپ را «احمقانه» خواند و گفت: «شما چه کسی هستید که برای آینده مردم غزه تصمیم بگیرید؟»

ملیحه لودهی نماینده سابق پاکستان در سازمان ملل: این طرح آمریکا را در موقعیت انزوای کامل قرار داده و ادامه سیاست‌های افراطی و گستاخانه ترامپ باعث خواهد شد که کشورهای ااسلامی در برابر آمریکا بایستند.

مشاهد حسین سید عضو سابق سنای پاکستان هم طرح ترامپ را دامی برای آمریکا از سوی نتانیاهو یک باتلاق برای سیاست خارجی این کشور دانست.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد