پزشکیان خطاب به ترامپ : اگر اهل مذاکره بودی، چرا این غلط‌ها را کردی؟!

دوشنبه 22 بهمن 1403
12:25
پزشکیان خطاب به ترامپ : اگر اهل مذاکره بودی، چرا این غلط‌ها را کردی؟! رئیس‌جمهور در چهل‌ و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه در چنین روزی مردم ایران ظالمان و ستمگران را از کشور بیرون کردند، گفت: فلسفه و رمز پیروزی و موفقیت ما وحدت، انسجام و حضور مردم در صحنه است.

العالم - ایران

«مسعود پزشکیان» در جمع راهپیمایان چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در میدان آزادی تهران، تاکید کرد: 22 بهمن یوم الله است چون همه مردم ایران بدون هیچ تفاوتی وارد میدان شدند و با قدرت، انسجام و وحدت توانستند دست بیگانگان را از کشور قطع و ظالمان را بیرون کنند.

رئیس جمهور گفت : آمریکا می‌گوید می‌خواهیم مذاکره کنیم؛ ولی من می‌گویم اگر اهل مذاکره بودی، چرا این غلط‌ها را کردی؟

وی افزود: آمریکا می‌خواهد تمامی راه‌ها را بر ما ببند ولی می‌دانیم که نمی‌تواند و در این ۴۶ سال نتوانسته است.

پزشکیان ادامه داد: مردم بدانند اگر مشکلات هست، ما مدیران قول می‌دهیم با تمام وجود در مسیر شهدا، دست در دست هم بکوشیم تا تبعض، بی‌‌عدالتی،‌ فقر و مشکلات موجود را با همراهی و همدلی همگان حل کنیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: دشمنان با تفرقه و اختلاف افکنی می خواهند این ذهنیت را ایجاد کنندد که ایران ضعیف شده اما با تدبیر و درایت رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، خوابشان تعبیر نخواهد شد، مردم ایران در برابر قلدری ها ایستاده اند و توطئه دشمنان به نتیجه نخواهد رسید.

ادامه دارد...

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره