قالیباف در سفر به جمهوری آذربایجان : دنبال توسعه روابط بین المللی و منطقه ای هستیم

سه شنبه 30 بهمن 1403
22:31
قالیباف در سفر به جمهوری آذربایجان : دنبال توسعه روابط بین المللی و منطقه ای هستیم رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس تلاش دارد اهداف توسعه روابط بین‌المللی و منطقه‌ای را با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی فعال دنبال کند.

العالم - ایران

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شامگاه سه شنبه پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان گفت: پانزدهمین نشست مجمع مجالس آسیایی در باکو از فردا آغاز می‌شود جمهوری اسلامی ایران و مجلس شورای اسلامی یکی از عضوهای موثر موسس این مجمع بوده است.

وی افزود: بیش از ۳۰ هیات از کشورهای آسیایی در این اجلاس شرکت می کنند که فرصت بسیار مناسبی برای توسعه روابط دوجانبه فراهم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باکو به عنوان پایتخت کشور آذریایجان روابط بسیاری تاریخی و متنوعی با ایران دارد در این سفر با مسئولان عالی این کشور از جمله رئیس جمهور و رئیس مجلس ملاقات های دو جانبه داریم که برای توسعه روابط در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناسب است.

قالیباف گفت: امیدوارم بتوانیم از این فرصت برای تحقق تاکیدی که مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مجلس باید در توسعه روابط بین المللی و منطقه‌ای فعالیت داشته باشد استفاده کنیم.

در پانزدهمین مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس کشورهای آسیایی (APA) که شعار آن«نقش دیپلماسی پارلمانی در توسعه همکاری‌های چندجانبه آسیایی» است ۱۱ کشور در سطح رئیس مجلس، ۵ کشور در سطح نایب‌رئیس و ۱۰ کشور در سطح هیات پارلمانی حضور دارند.

براساس این گزارش در این دوره از مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس کشورهای آسیایی با توجه به پایان ریاست جمهوری آذربایجان درخصوص ریاست دوسال آینده APA و همچنین دستورکار آن بحث و بررسی انجام می‌شود.

۲۶ کشور ایران، آذربایجان، بحرین، اندونزی، پاکستان، قطر، ترکیه، روسیه، عراق، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، بوتان، عمان، بلاروس، امارات، اردن، تایلند، فلسطین، کامبوج، چین، هند، لائوس، قرقیزستان، قبرس، قزاقستان و ۶ سازمان بین‌المللی در این نشست حضور دارند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه