مقام سابق مصری از توطئه دور کردن ایران از منطقه به دلیل حمایت از فلسطین خبر داد+فیلم

جمعه 3 اسفند 1403
10:09
دستیار سابق وزیر امور خارجه مصر، با بیان اینکه سیاستی که سرکردگان رژیم صهیونیستی در پیش گرفته اند نمی تواند اهداف اشغالگران به ویژه بعد از شکست نظامی این رژیم در تحقق اهدافش درمنطقه میسر کند خاطرنشان کرد که توطئه جدید این رژیم دور کردن ایران از منطقه و تضعیف جایگاه این کشور به عنوان حامی اصلی مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است.

العالم مصر
عبدالله الاشعل، با تاکید بر اینکه این توطئه خنثی نمی شود مگر با اتحاد کشورهای عربی منطقه ؛خواستار حمایت همه جانبه از مقاومت فلسطین شد .

دستیار سابق وزیر امور خارجه مصر،در گفت و گوی اختصاصی با شبکه خبری العالم بر ضرورت هم افزایی عربی در زمینه حمایت از مقاومت تاکید کرد.

وی هشدار داد که دشمن صهیونیستی قصد دارد ایران را به عنوان حامی اصلی مقاومت از منطقه دور کرده و به ویژه ایفای نقش فعال این کشور در بازگشت سوریه به جایگاه واقعی خود در منطقه‌ای و روابط با دیگر کشورها را خنثی کند.

الاشعل خاطر نشان کرد: هدف از تماس‌های جاری بین غرب و دولت جدید سوریه، دور نمودن ایران از سوریه و لبنان است.

وی گفت که تحریکاتی علیه ایران و حزب الله صورت گرفته تا مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها بماند بنابراین شکست این توطئه نیازمند حمایت همه جانبه کشورهای عربی از مقاومت است.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان