نوری المالکی: آمریکا خواستار انحلال الحشدالشعبی و انتقال ساکنان غزه به الأنبار است

شنبه 4 اسفند 1403
21:00
نوری المالکی: آمریکا خواستار انحلال الحشدالشعبی و انتقال ساکنان غزه به الأنبار است
رئیس ائتلاف «دولت قانون» از درخواست آمریکا برای انحلال سازمان الحشدالشعبی و ادغام آن با نیروهای امنیتی خبر داد.

العالم - عراق

«نوری المالکی» رئیس ائتلاف «دولت قانون» عراق با اشاره به درخواست آمریکا برای انحلال سازمان الحشد الشعبی و ادغام آن با نیروهای امنیتی تأکید کرد: الحشد الشعبی نقش اساسی در حفظ امنیت داخلی کشور دارد.

وی گفت: اجرای این طرح، کشور و وضعیت عمومی آن را در معرض بی‌ثباتی قرار می‌دهد؛ تعداد نیروهای الحشد الشعبی نیز در حال حاضر به ۲۶۰ هزار نفر رسیده است.

المالکی تصریح کرد: الحشد الشعبی به بازنگری برای تبدیل آن به یک نهاد نظامی شبیه به دستگاه‌های امنیتی نیاز دارد و اینکه ارتباط آن منحصرا با فرمانده کل نیروهای مسلح باشد، مخالفت (با انحلال الحشد الشعبی) نیز یک تصمیم داخلی عراق است و هیچ طرف خارجی در آن دخالت نداشته است.

وی افزود: آمریکا از عراق خواسته است که مردم غزه در صحرای الأنبار اسکان داده شوند و این درخواست از سوی طرف عراقی و فلسطینی مردود است، آمریکا همچنین احداث مجتمع‌های مسکونی در الأنبار برای ساکنان غزه را پیشنهاد کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای عربی همسایه شد.

وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانی‌های گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابه‌جایی ساکنان کاهش دهند.

ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند. این پیشنهاد اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.

مقام‌های این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالف هستند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم