حماس: حضور دو اسیر اسرائیلی در مراسم تبادل اسرا، شکست گزینه نظامی رژیم صهیونیستی

يکشنبه 5 اسفند 1403
10:57
حماس: حضور دو اسیر اسرائیلی در مراسم تبادل اسرا، شکست گزینه نظامی رژیم صهیونیستی حماس اعلام کرد: حضور دو اسیر اسرائیلی در مراسم تبادل اسرا در غزه، نشانه شکست گزینه نظامی رژیم صهیونیستی و تأیید توانایی مقاومت در مدیریت پرونده اسرا است. این حرکت، پیامی روشن به تل‌آویو مبنی بر این است که پایان جنگ و پایبندی به توافقات تنها راه بازگشت اسرای زنده است.

العالم - فلسطین اشغالی

عبداللطیف قانوع، سخنگوی جنبش حماس، در واکنش به حضور دو اسیر اسرائیلی در مراسم آزادی اسرای صهیونیستی در هفتمین دوره تبادل اسرا که در منطقه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه برگزار شد، اعلام کرد: این رویداد نشان‌دهنده شکست کامل گزینه نظامی رژیم صهیونیستی برای بازپس‌گیری اسرای خود است.

وی افزود: این موضوع همچنین بیانگر توانمندی مقاومت فلسطینی در کنترل و مدیریت دقیق پرونده اسرا است. نمایش این اسیران در لحظه آزادی اسرای اسرائیلی، پیامی شفاف و قاطع به رژیم صهیونیستی است که مسیر مذاکرات، پایبندی به توافقات و پایان دادن به جنگ، تنها راهکار مؤثر برای بازگرداندن تمام اسرای اسرائیلی به صورت زنده محسوب می‌شود.

این اقدام مقاومت، ضمن تأکید بر قدرت و تصمیم‌گیری هوشمندانه جنبش حماس، نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در مواجهه با اراده آهنین ملت فلسطین و محور مقاومت، هیچ گزینه نظامی موفقی در اختیار ندارد و باید به رویکردهای دیپلماتیک و پایان دادن به تجاوز و خشونت روی آورد.

این پیام حماس، ضمن بیان واقعیت‌های زمینی در نوار غزه، هشداری به رژیم تل‌آویو است که بدون پذیرش شرایط مقاومت، هیچ راه‌حلی برای آزادی اسرا وجود نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در معرض حملات یمن قرار دارند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم


اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت