حماس در عملیات ۷ اکتبر طی ۲ ساعت ۶۵ نیروی دشمن را به اسارت گرفت

شنبه 11 اسفند 1403
21:56
شبکه خبری العالم در برنامه العین الاسراییلیه شکست نظامی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در نبرد طوفان الاقصی و پیامدهای آن بر این رژیم را بررسی کرد.

العالم فلسطین

بنابر این گزارش، خلیل نصرالله کارشناس برنامه العین الاسراییلیه گفت: یکی از شکست های دشمن در ۷ اکتبر آن بود که فکر می کرد عملیات حماس ۳۰ ساعت به طول خواهد انجامید اما این عملیات فقط در عرض ۲ ساعت انجام شد.

وی افزود: این مساله نشان داد یگان حفاظت از غزه رژیم صهیونیستی در عرض دو ساعت از هم پاشید و سربازان صهیونیست پا به فرار گذاشتند و نیروهای قسام به آسانی وارد شده و ۶۰ تا ۶۵ نفر از نیروهای دشمن را به هلاکت رساندند.

نصرالله تصریح کرد: به همین دلیل عملیات هفتم اکتبر ناتوانی اطلاعاتی دشمن صهیونیستی و ضعف آن در مدیریت نبرد را ثابت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمن صهیونیستی در تلاش برای ایجاد پایگاه در سوریه با هدف زمینه چینی برای تجزیه این کشور به چند دولت کوچک بر اساس مسایل مذهبی و طایفه ای مانند دروزی، علوی، سنی و شیعه است تا همواره با یکدیگر درگیر باشند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر