هشدار اسلام‌آباد به افغانستان در پی حمله انتحاری در شهر بنو

چهارشنبه 15 اسفند 1403
14:15
هشدار اسلام‌آباد به افغانستان در پی حمله انتحاری در شهر بنو  ارتش پاکستان با اعلام پایان عملیات پاکسازی پس از حمله عناصر تروریستی به منطقه نظامی در شهر «بنو» اعلام کرد: هر ۱۶ مهاجم در اقدام مقابله جویانه نیروهای امنیتی کشته شدند و درپی انفجارهای انتحاری ۱۸ نفر از جمله پنج نظامی نیز جان‌ باختند.

العالم - آسیا

روابط عمومی ارتش پاکستان لحظاتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش های اطلاعاتی این کشور به صراحت دخالت فیزیکی اتباع افغان در حادثه فجیع روز گذشته را تایید کرده و شواهد نیز حاکی از این واقعیت است که این حمله توسط سرکردگان تحریک طالبان پاکستان که در افغانستان بسر می برند، سازماندهی و هدایت شده است.

پاکستان از حکومت سرپرست افغانستان مطالبه کرد که به مسئولیت های خود عمل کند و اجازه ندهد تا از خاک خود برای فعالیت های تروریستی علیه پاکستان استفاده شود.

ارتس پاکستان خطاب به افغانستان هشدار داد: اسلام‌آباد این حق را برای خود محفوظ می دارد که اقدامات لازم را در پاسخ به این تهدیدات ناشی از آن سوی مرز انجام دهد.

بنو

براساس این گزارش، حمله گروهی از مهاجمان که در تلاش برای ورود به پادگان نظامی در شهر بنو واقع در ایالت خیبرپختونخوا بودند، با واکنش سریع نیروهای امنیتی پاکستان خنثی شد.

با این حال مهاجمان دست به 2 انفجار انتحاری در محل حادثه زدند که طی آن پنج نظامی و ۱۳ غیرنظامی جان خود را از دست دادند. در عملیات پاکسازی محل نیز تمام ۱۶ مهاجم به هلاکت رسیدند.

منابع پاکستانی اعلام کردند که گروهی موسوم به جیش الفرسان زیرمجموعه شاخه حافظ‌ گل بهار وابسته به گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان مسئولیت حملات انتحاری در شهر بنو را برعهده گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم