غافلگیری ارتش اسراییل از برکناری سخنگوی آن قبل از مسئولان شکست ۷ اکتبر 

جمعه 17 اسفند 1403
17:33
غافلگیری ارتش اسراییل از برکناری سخنگوی آن قبل از مسئولان شکست ۷ اکتبر  یک نشریه عبری از غافلگیری ارتش رژیم صهیونیستی از برکناری دانیل هاگاری سخنگوی خود خبر داد و آن را اقدامی مشکوک قلمداد کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، روزنامه عبری زبان یدیعوت احارونوت اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از برکناری دانیل هاگاری سخنگوی خود شوکه شده و این اقدام را مشکوک می‌داند، به‌ویژه اینکه این برکناری پیش از برکناری مسئولان شکست امنیتی عملیات ۷ اکتبر صورت گرفته است.

این رسانه عبری همچنین گزارش داد که ارتش انتظار دارد که رهبران سیاسی برای انتخاب جایگزین سخنگوی نظامی، فشارهایی اعمال کنند چرا که احتمال دارد فردی خارج از بدنه نظامی منصوب شود.

در همین حال، سرگرد "بنی اهارون" یکی از گزینه‌های احتمالی برای جانشینی هاگاری معرفی شده است.

یدیعوت احارونوت افزود که گزارش‌ها حاکی از آن است که محافل نزدیک به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ماه‌ها پیش از تصمیم برای برکناری هاگاری اطلاع داشتند.

پیش از این «اودید بسیوک» فرمانده بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در پی شکست بزرگ در عملیات هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی/ پانزدهم مهر ۱۴۰۲) از سمت خود استعفا کرده بود.

در بحبوحه افزایش تقاضای مخالفان برای استعفای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و اعضای کابینه اش به دلیل تحمیل فاجعه شکست در 7 اکتبر بر رژیم صهیونیستی، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی استعفای خود را اعلام کرد و پس از آن نوبت به موج استعفای سران ارتش رژیم اشغالگر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس