اولین اظهار نظر جولانی درباره کشتار منطقه سواحل سوریه+فیلم

شنبه 18 اسفند 1403
10:50
رییس دولت موقت سوریه در سخنرانی شب گذشته خود از تمامی نیروهایی که به مناطق درگیری پیوستند، خواست از دستورات فرماندهان نظامی اطاعت و بلافاصله مقرهای خود را تخلیه کنند تا تخلفات رخ‌داده کنترل و پیگیری شود.

العالم - سوریه

الجولانی رییس دولت موقت سوریه تاکید کرد که هرکس به غیرنظامیان حمله کند به شدت مجازات خواهد شد؛ وی افزود: «مردم ما در منطقه سواحل و مناطق درگیری، بخش مهمی از کشور ما هستند و وظیفه ما حفاظت از آنها است.»

رییس دولت موقت سوریه با انداختن توپ به زمین حامیان بشار اسد، کشتار مردم بی گناه و جنایت پاکسازی قومی را به گردن آنها انداخت و جنایات نیروهای تحت امر خود در کشتار شهروندان علوی را برعهده نگرفت.

تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی از قتل عام غیرنظامیان در مناطق ساحلی سوریه توسط نیروهای دولت موقت تحت نظر الجولانی حکایت دارد.

قتلتصاویر منتشر شده در رسانه ها از جمله شبکه های، همچنین گروهی از شبه نظامیان تاجیکستان و قرقیزستان وابسته به نیروهای الجولانی را نشان می دهد که مردم سوریه و علویان را در مناطق ساحلی سوریه به کشتار تهدید می کنند.

تاجیک
در همین حال منابع خبری می گویند پیکر شهدا در سراسر مناطق علوی نشین پراکنده شده و خیابان ها مملو از اجساد است و یک نسل کشی در غرب سوریه در حال انجام است.
الجولانی در ادامه با اعتراف ضمنی به جنایتگری نیروهایش، از نیروهای امنیتی خواست که اجازه ندهند هیچ کس از حد مجاز عبور کند یا واکنش بیش از حد نشان دهد.

وی گفت: «آنچه ما را از دشمن ما متمایز می‌کند، تعهد ما به اصولمان است.»

رییس دولت موقت سوریه خاطرنشان کرد که کار محدود کردن تسلیحات تنها به دولت، ادامه خواهد یافت و صلح مدنی را در کشور حفظ خواهد کرد.

الجولانی گفت که امروز در سوریه هیچ تفاوتی بین قدرتمندان و مردم وجود ندارد. دولت متعلق به همه و برای همگان است. این کشور از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب، یک کشور متحد است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه