روسیه بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی در منطقه کورسک را پس گرفت

سه شنبه 21 اسفند 1403
22:13
روسیه بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی در منطقه کورسک را پس گرفت وزارت دفاع روسیه از آزادسازی بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی تحت اشغال اوکراین در منطقه کورسک خبر داد.

العالم ـ اروپا

براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، ارتش این کشور بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی تحت اشغال اوکراین در منطقه کورسک را آزاد کرده است.

واحدهای ارتش روسیه مناطق آگرونوم، بوگدانوفکا، باندارفکا، دیمیتریوکف، زازولفکا، ایواشکوفسکی، کُلماکوف، کوباتکین، مارتینفکا، میخائیلفکا، پراودا و یوژنی را پس گرفته‌اند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: واحدهای گروه رزمی «شمال» در جریان چند عملیات‌ تهاجمی کنترل ۱۲ منطقه مسکونی و بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی را در منطقه کورسک به دست گرفته‌اند.

پیشروی ارتش روسیه و پس گرفتن اراضی تحت اشغال نیروهای اوکراین در حالی است که هیاتی از کی‌یف هم‌اکنون به منظور آغاز مذاکرات صلح، در عربستان به سر می‌برد و ساعاتی دیگر با نمایندگان واشنگتن دیدار خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

از دل آوار به سوی زندگی؛ بازار لبنانی روایتی از خاک و پایداری یک ملت+ فیلم


فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم