جنبش مجاهدان فلسطین از اقدام یمن علیه کشتی های صهیونیستی استقبال کرد

چهارشنبه 22 اسفند 1403
09:12
جنبش مجاهدان فلسطین از اقدام یمن علیه کشتی های صهیونیستی استقبال کرد جنبش مجاهدان فلسطینی از تصمیم نیروهای مسلح یمن مبنی بر ازسرگیری محاصره دریایی و ممنوعیت عبور کشتی‌های رژیم صهیونیستی در آب‌های منطقه استقبال کرد و این اقدام را گامی در راستای مقابله با سیاست‌های متجاوزانه صهیونیست‌ها در غزه دانست.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش شبکه المسیره یمن، این جنبش با صدور بیانیه‌ای با تأکید بر اینکه موضع شجاعانه یمن چالشی در برابر سلطه‌گری رژیم صهیونیستی و شکستن سکوت بین‌المللی در قبال جنایات آن است، اعلام کرد که این موضع‌گیری، نشانه‌ای از حمایت مستمر یمن از ملت فلسطین و مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی است.

جنبش مجاهدان همچنین از ملت‌های زنده جهان اسلام خواست که نقش واقعی خود را در حمایت از مردم فلسطین ایفا کنند و از آزادگان جهان خواست تا با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی و حامیان آن، زمینه توقف تجاوزات و رفع محاصره از مردم فلسطین را فراهم آورند.

پیش از این نیز جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای از اعلام نیروهای مسلح یمن مبنی بر ازسرگیری عملیات علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و عرب استقبال کرد.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد امروز (چهارشنبه) از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی توسط این کشور در دریای سرخ، دریای عرب و تنگه باب‌المندب خبر داد.

این اقدام در راستای حمایت از مردم فلسطین و اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به محاصره نوار غزه صورت گرفته است.

رهبر انصارالله یمن عصر جمعه (17 اسفند ماه 1403) هشدار داده بود که اگر رژیم صهیونیستی طی ۴ روز آینده به محاصره و جلوگیری از ارسال کمک‌های انسانی به غزه پایان ندهد، این گروه عملیات دریایی علیه "اسرائیل" را از سر خواهد گرفت.

سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن طی سخنانی گفت: نمی توانیم درباره تشدید اوضاع و ممانعت از ورود کمک‌ها به باریکه غزه و بازگشت قحطی و گرسنگی سکوت کنیم و فقط نظاره‌گر باشیم.

وی گفته بود به میانجیگران 4 روز مهلت می‌دهیم تا تلاش‌های خود را انجام دهند و در صورت پایان این مهلت، چنانچه رژیم اسرائیل همچنان به ممانعت از ورود کمک‌ها به غزه و بستن گذرگاه‌ها ادامه دهد، به از سرگیری حملات دریایی خود علیه دشمن مبادرت خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد


محورهای تماس تلفنی رئیس دفتر سیاسی حماس و پزشکیان


ایران: در شرایط کنونی هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نمی‌شود+فیلم


ثبت نزدیک به ۵ میلیون رفت‌وآمد در مرزهای هفت‌گانه اربعین


در برابر طوفان تهدیدها؛ افتتاح ‌پالایشگاه جدید تولید بنزین ایران تا پایان امسال